Fuiyo.. great day..

Great day.. hari ni mencapai satu kejayaan besar.. Selepas jumpa member sorang ni dia sudi sponsor beberapa perkara.. Actually ia satu win-win situation, hakikatnya kita sudah jauh ke hadapan utk mengejar financial freedom. Sekiranya momentum kerja berjaya di tingkatkan dan distablekan utk jangka masa panjang sure memberi kelebihan yang amat bagus sekali.

CD PhotoshopDesign Mania masih dalam proses, insyaallah launch hari Ahad ini.. itupun dah ada yang booking awal padahal tak tgk lagi preview dia... Sure org yakin dgn CD keluaran RahsiaEbiz + Softhands..

Weh.. ada org transfer duit dalam M2U tapi x bgtau detail siapa yg hantar.. adui.. camner la nak bg feedback kalo org bayar tapi x bgtau nama atau email... mcm rezeki jatuh dari langit plak... hehe :)

Tiada ulasan

Leave a Reply