Di Sebalik Movie The Expendables 3


Apa yang menarik dengan sekuel terbaru movie The Expendables 3 ini ?

Sepertimana biasa movie ini penuh action, saspen dan lawak yang adakalanya membawa banyak watak yang best² dalam 1 movie pack gler ini rasa macam teruja apa yang diorang nak wat. Mel Gibson dapat watak jahat manakala Sylvester Stallone jadi watak baik. Sempat lagi dah tua-tua berlakon dalam movie macam ini. Hehe...

Apapun boleh lihat trailer di bawah ini untuk lebih awesome 




Di saat orang lain berebut-rebut beli tiket wayang cinema di GSC, TGV, MBO maupun apa jua company Kapitalis di luar sana rasanya lebih rileks dengan download movie di Lubuk Rahsia yang mana kita tak perlu susah payah nak tengok dari luar rumah sendiri.

Tahniah dan syabas kepada semua ahli Lubuk Rahsia yang boleh download semua movie best serta beribu content resources terbaik online !


★★★★★★★★

Antara sumber terbaik dari Internet :

1. Koleksi Logo & Wordpress Theme
2. Rahsia Jutawan Ebook Digital
3. Professional Branding & Coaching
4. Download Movie Tanpa Batasan !

★★★★★★★★

Tiada ulasan

Leave a Reply