Nak Design Cover Ebook 3D Sepantas 5 Minit ?

Nak Design Cover Ebook 3D Sepantas 5 Minit ?
Nak Jimat Duit Dan Masa ?

Kini semua orang boleh design macam professional graphic designer walaupun tanpa guna sebarang software mahal atau canggih seperti Adobe Photoshop. Malah ia membuatkan reputasi ebook anda kelihatan lebih premium dan hebat di mata pelanggan.

Nak buat ebook sendiri sudah semakin mudah dengan adanya Ms Word sahaja sudah memadai untuk convert kepada PDF secara automatic. Apa jua ebook anda boleh buat untuk viralkan product, service atau business anda sekarang kepada jutaan prospect di dalam facebook atau whatsapp.

Yang penting cover ebook perlu menarik untuk capture perhatian orang ramai.... Sebab itulah kami bongkar rahsia bagaimana nak cantikkan cover ebook 3D anda dengan pantas tanpa guna Photoshop.

 perlu install software
 perlu photoshop
 perlu pening pasal design lagiAda 100 jenis template design cover ebook yang anda boleh guna dan edit ikut suka hati sebab ia boleh diadjust ikut keperluan. Termasuklah nak letakkan gambar produk atau servis mahupun ayat teks perkataan yang bersesuaian.

Dan ada juga special effects seperti background, ribbon , shape , tag, label dan sebagainya diberikan untuk anda gunakan sehabis baik mungkin.


    


Senang je sebab ianya drag & drop. Main click saja sudah muncul di dalam design cover ebook 3D anda lebih cepat kerana ia dibina seringkas mungkin untuk kegunaan newbie dan semua yang minat nak mempunyai brand ebook sendiri lebih pantas.
Kemudian anda boleh download 2D atau 3D cover ebook ikut pelbagai jenis bentuk menarik yang menepati selera anda. Yang penting ia akan siap dalam beberapa minit sahaja hanya gunakan sistem online ini.

Yang paling best anda boleh gunakan lifetime tanpa batasan dan boleh jual design rekabentuk cover 3D ebook ini dengan kadar RM50 per design di pasaran. Ianya bisnes yang amat menguntungkan !

Anda berminat nak join ?

Ok anda bertuah kerana kami memberikan special offer kepada yang rebut sekarang tawaran ini sebelum dinaikkan harga.

Kami berikan 50% diskaun dan anda boleh miliki sistem terbaik ini dengan kadar harga termurah RM69.00 sahaja lifetime promotion. Grab sekarang sebelum ia naik sampai cecah harga asal RM150.00.

Segera click pada button tempahan di bawah...
3 ulasan

 1. Interesting. Tak perlu install software ya cikgu?

  BalasPadam
  Balasan
  1. Tidak perlu install apa2 software kerana ianya web based application.

   Padam
 2. application ni tuan fahmy punya je ke? mmg takleh dapatkan di mana2 ya?

  BalasPadam