Firesale Amal Tabung Bantuan Palestin 2018


Alhamdulillah sempena berkat bulan mulia Ramadhan Kareem ini kami akan buat firesale amal bagi tabung bantuan Palestin untuk disalurkan kepada saudara² kita di sana yang lebih memerlukan.

Saat ini warga Gaza Palestin telah diserang bertubi-tubi oleh zionist Israel laknatullah sehingga menyebabkan berpuluh orang kehilangan nyawa termasuk yang terbaru Razan al Najjar seorang medic yang sedang memberikan bantuan perubatan ditembak mati.

Atas rasa keprihatinan dan kasih sayang kita ini sama-sama membantu dengan apa jua cara yang termampu termasuklah aktiviti firesale terhad Ramadhan ini yang juga win-win situation yang mana para pelanggan firesale akan mendapat manfaat diskaun istimewa 3 infoproduk digital dalam masa yang sama menyumbang kepada tabung bantuan Palestin..................................................................................

DISKAUN FIRESALE
I n f o P r o d u k    D i g i t a l    2 0 1 8

.................................................................................


Firesale Produk #1
Ebook Magnet Rezeki


Karya penulisan istimewa yang menghimpunkan tip-tip magnet rezeki, tip pengurusan duit dengan sistem pairing kewangan dan juga rahsia-rahsia menjemput rezeki dengan mudah. Sebenarnya ia menjawab banyak persoalan mengenai rezeki dan juga ujian kenapa ada usahawan yang dulunya naik tinggi melangit dan ditimpa dugaan sehingga jatuh teruk. Semua persoalan tersebut telah dijawab dalam ebook istimewa ini.

Web Rasmi : magnetrezeki.com.my
Harga Asal : rm50
Harga Firesale : rm30 sahaja
Rebut SekarangKLIK DI SINI


.................................................................................


Firesale Produk #2
Ebook Wasap Power

Silibus marketing paling santai dengan hanya guna whatsapp @ wasap. Konsep marketing secara zero-cost ini amat diperlukan usahawan tambahan lagi wasap sememangnya popular dan boleh memberikan kelebihan kepada mana-mana perniagaan. Teknik WASAP Power ini berkesan untuk mengumpul sehingga lebih 1,000 no wasap prospek tanpa sebarang kos pemasaran.

Web Rasmi : wasap.com.my
Harga Asal : rm199
Harga Firesale : rm99 sahaja
Rebut SekarangKLIK DI SINI


.................................................................................Firesale Produk #3
Sistem Database Pelanggan


Sistem database yang user friendly untuk capture data pelanggan dari segi maklumat peribadi termasuk no hp, emails, jenis kad kredit, tahap gaji bulanan maupun apa-apa parameter yang anda perlukan untuk segmenkan poket pelanggan anda mengikut produk atau servis perniagaan anda.  

Web Rasmi : www.sistemdatabase.ml
Harga Asal : rm150
Harga Firesale : rm90 sahaja
Rebut SekarangKLIK DI SINI


.................................................................................
All-In-One Firesale Package
Combo Diskaun Istimewa


Harga Asal : rm399
Harga Firesale : rm199 sahaja (3 produk jimat rm200)
Rebut Sekarang : KLIK DI SINI


Offer firesale ini terhad dan akan tamat tak lama lagi.
Hope anda boleh grab mana-mana yang berkenan di hati di samping meningkatkan momentum peduli Palestin di saat-saat getir ini yang memerlukan pembelaan semua.


Terima kasih di atas tanda keprihatinan anda yang selayaknya Allah ganjarkan pahala Syurga kelak. Sama-sama kita mewaqafkan diri untuk agama Allah, di samping membela saudara seaqidah kita yang sekian lama berjuang di barisan hadapan mempertahankan Palestin dan Masjidil Aqsa.

ربى سلمنا


Tiada ulasan

Leave a Reply