Rahsia NeuroMaster

 


Rahsia kuasa minda seperti yang digunakan oleh tokoh genius hebat seperti Albert Einstein, Nikola Tesla, Isaac Newton maupun billionaire Elon Musk mempunyai pattern habit yang sama dalam mengoptimumkan potensi otak yang sebenar.

Neurosaintis telah mengkaji 100 billion neurons yang ada dalam otak manusia secara puratanya masih tidak digunakan sepenuhnya kerana lifestyle habit setiap orang berbeza.

Semakin banyak bad habit maka semakin banyaklah kesan negatif pada otak terutamanya jika terlalu banyak marah atau stress memang akan membunuh jutaan sel neurons dalam otak.

Namun jika banyak good habit maka semakin banyaklah kesan positif pada otak terutamanya jika selalu fikir syukur dan redha. Frekuensi energi syukur atau gratitude ini boleh memanjangkan jangka hayat sel dalam tubuh badan manusia termasuklah sel neurons otak.



Namun tidak semua orang tahu mengurus stress atau marah maupun bad habit lifestyle dengan betul kerana latarbelakang kehidupan keluarga yang berbeza.

Ada juga yang tidak sedar mereka sedang mewariskan penyakit genetik kepada anak² cucu generasi seterusnya.

Bila ibubapa suka mengamuk marah atau stress maka habit tersebut akan diwarisi oleh generasi anak mereka melalui subsconscious mind program sejak kecil lagi.

Stress hormones itu sahaja boleh merosakkan jutaan sel neurons otak. Bad habit ini menjejaskan potensi sebenar minda anak atau sesiapa sahaja boleh disabotaj sejak dari kecil sehinggalah dewasa.

Bad habit lain yang juga antara faktor merosakkan sel otak adalah gaya pemakanan yang tidak sihat terutamanya pengambilan gula putih.

Gula putih sebenarnya adalah racun toksik yang mengandungi bahan kimia menyebabkan ketagihan (addicted) sama saja seperti ketagihan dadah. Lagi banyak makan gula putih (refined sugar) lagi banyaklah masalah kognitif, hilang fokus dan memori.

Namun risiko bad habit ini perlu diurus sebelum terlambat.

Janganlah sampai selalu terlupa atau short term memory loss.

Ini boleh membawa kepada risiko kritikal termasuk lupa nama sendiri bahkan tidak kenal pasangan maupun ahli keluarga.


Yang lebih teruk bila setiap hari ada yang rasa macam serba tak kena, selalu blur, ragu² buat keputusan, hilang focus, selalu terlupa walaupun mende remeh temeh. 

Ini adalah tanda² gejala cognitive impairment kesan daripada jutaan sel neurons otak yang rosak sehingga menjejaskan kualiti kehidupan seharian termasuklah silap buat keputusan dalam life maupun business kerana minda tak mampu berfungsi pada tahap terbaik.

Ia juga dikenali sebagai neuro degenerative disease.

Apakah solusinya....?

Setiap penyakit ada ubatnya.
Ikhtiar penawar boleh diusahakan.


Neuromaster adalah formula makanan tambahan yang berasaskan naturopathy semulajadi seperti coklat hitam (dark chocolate) dan kismis (raisin). Ia juga diperkayakan dengan gelombang quantum energi THC & CBD yang merupakan molekul ajaib untuk memperbaiki sel & energi tubuh badan.


Coklat hitam (dark chocolate) mengandungi antioxidant seperti flavonoids menggalakkan penghasilan molekul Anandamide yang berfungsi untuk pertumbuhan sel neurons baru (neurogenesis) di dalam bahagian hippocampus otak manusia. Proses neurogenesis ini dapat menggantikan jutaan sel neurons yang rosak akibat peningkatan usia maupun gaya hidup kurang sihat (bad lifestyle).


Manakala kismis (raisin) kaya dengan nutrien boron sememangnya penting dalam meningkatkan keupayaan memori, fokus & cognitive performance otak manusia. Malah kismis juga kaya dengan vitamin B6 yang amat penting dalam meningkatkan metabolisme & sistem imun tubuh badan.


THC atau tetrahydrocannabinol adalah molekul cannabinoids (CB1) yang berfungsi sebagai pain relief (mengurangkan rasa sakit), anti anxiety, neuroprotective yang melindungi sel otak daripada rosak. Ini bagus untuk mencegah penyakit alzheimer. THC juga berperanan meningkatkan level protein brain-derived neurotrophic factor (BDNF) bagi pertumbuhan & pemulihan sel neurons otak.


CBD atau cannabidiol adalah molekul cannabinoids (CB2) yang berfungsi sebagai anti microbial, anti tumor/cancer, anti inflammatory, anti stress / anti depressent, natural antibiotics dan banyak lagi manfaat bagi sistem imun tubuh badan.



Neuromaster dapat memberi kesan therapeutic bagi masalah seperti Alzheimer, Amnesia, Anxiety, Autistic, Hypertension, Dementia, Migraine, Vertigo, Mental Illness, Insomnia, Panic, Nervous Tension, Phobia, Schizophrenia, Depression, Stress, Mood Disorder, Hysteria, Bipolar, Pineal Gland, Cognitive Disorder, Dyslexia, Neuro Degenerative Disease.


Keistimewaan NeuroMaster

✅ Menajamkan daya ingatan (memory).

✅ Stamina IQ otak bertambah.

✅ Boost daya kreativiti minda.

✅ Semakin tenang & emosi rileks.

✅ Sesuai bagi pelajar sekolah & universiti.

✅ Lebih fokus + lebih bertenaga.




Salah satu result peperiksaan pelajar yang dah menggunakan Neuromaster dalam masa 3 bulan dapat membantu dalam fokus pembelajaran lebih baik.



Milikinya sekarang untuk kesihatan anda sekeluarga.

Promosi awal perlancaran kami bagi diskaun istimewa.

Terhad untuk 50 orang sahaja.

Very limited.

Segera rebut di sini atau click di bawah :







Ecoaching.My

 

Nak Ribuan Data Pelanggan ?
Nak Jimat Kos RM10,000 Sebulan ?

Inilah yang sebenarnya ditunggu-tunggu oleh semua orang. 
Sempena tahun baru 2021 menjelang tiba anda bakal mengetahu rahsia kuasa viral & teknik mudah close sales pelanggan secara online !

Mengapa Kuasa Viral ?

Perkembangan pantas teknik digital marketing hari ini membolehkan kita membuat pilihan alternatif lebih jimat & berkesan.

Ramai yang mengeluh betapa mahalnya kos fb ads maupun google ads.

Bahkan tidak larat nak mengejar perubahan teknikal maupun settings ads yang cukup komplikated.

Justeru dalam sesi VIP ecoaching.my inilah kami himpunkan ilmu eksklusif untuk anda 'catch up' teknik pemasaran yang lebih smart

Antara rahsia terbaik yang bakal anda ketahui...


Teknik korek rahsia topik popular keyword produk maupun servis perkhidmatan bisnes anda.



Ribuan data fresh + organic + active prospect pelanggan anda melalui kaedah social engineering facebook tanpa sebarang kos.


Ribuan Data Kerajaan (Guru)

Kami expose dalam video ecoaching mengenai targetted data prospek pelanggan gov yang sentiasa dapat gaji sebelum 25hb setiap bulan.

Bagus untuk marketing apa jua produk & bisnes.




Teknik Viral Terbaik

Impressions : 95,399 views
Clicks : 2,196 peoples
Cost : 0.02 sen per click
Profit : RMX,XXX

Anda boleh korek rahsia viral bajet ciput ini melalui video VIP Ecoaching.


Rahsia robot whatsapp yang kami guna untuk automasikan mesej & info balas kepada prospek pelanggan untuk cepat close sales.

Ianya lebih mudah & pantas untuk autoreply semua whatsapp walaupun kita tidur. Ini memudahkan prospek pelanggan dapat info mengenai perniagaan anda dengan pantas dan tidak perlu pening² explain perkara yang sama sebab robot boleh tolong reply berjuta kali tanpa gagal. 


Rahsia autopilot close sales dengan sistem funnels yang powerful.

.................................................................................
5 Video Eksklusif Ecoaching.My
.................................................................................


Anda boleh nikmati kesemua video terbaru ini santai bersama Coach Fahmy yang telah banyak membantu ribuan usahawan online.

Praktis lebih mudah + pantas !


5 Video Padat + Padu !

Sesuai untuk anda yang :

Tercari-cari teknik marketing yang boleh ledakkan jualan.

Newbie yang baru berjinak-jinak dengan bisnes online.

Mahu kaedah marketing online percuma yang paling ohsem.

Usahawan yang nak jimat kos sehingga RM10,000 sebulan.



BONUS AWAL TAHUN 2021

Sempena perlancaran pre-order pakej limited offer ini kami nak bagi diskaun istimewa pada anda.

Sekiranya anda grab sekarang kami akan bagi sistem database yang bernilai RM499 ini percuma !



Rahsia Gaji Bulanan Prospek Pelanggan !



Rahsia Kad Kredit Prospek Pelanggan


Rahsia Poket Paling Tebal & Pelanggan Kaya



Anda berminat nak dapatkan pakej ini ?

Ya, nilai sebenar mencecah lebih RM2,000 inilah kami beri pada anda.

Don't worry kami dah sediakan diskaun special tak masuk akal untuk anda grab semasa promosi awal ini berlangsung.

Tawaran ini terhad.

Very limited.

Rebut sekarang sebelum terlambat!

Segera click di sini untuk tempahan atau tekan button di bawah.




Preorder Risiko Blindspot


Bisnes Berisiko ?
Banyak Duit Bocor ?
Pelanggan Krik Krik ?


Majoriti perniagaan baru banyak ditutup dalam jangka masa 3 tahun pertama. Ianya ibarat sumpahan berpuaka buat usahawan baru yang masih tidak kenal risiko sebenar dan cabaran yang mendatang.

Masih tak nampak.. bagaikan mata buta kerana tak sedar ada banyak dinding yang terlanggar sampai parah malah hampir membunuh diri.



Ada yang rugi 7 angka jumpa kami sebelum ini.

Bisnes terpaksa gulung tikar. 

Paling menyedihkan meretakkan hubungan suami isteri dan keluarga malah anak-anak juga terkesan. Bisnes diibaratkan sebagai medan perang. 

Risiko pelbagai arah tak kira waktu bah kan ia hadir dalam bentuk yang tak disangka² tidak nampak di mata tetapi sehalus seni virus Covid19 antara yang memberi risiko amat besar kepada perniagaan.

Banyak perniagaan ditutup, ekonomi tidak menentu bahkan mungkin tahun 2020 semakin banyak yang diisytiharkan bankrap.

What Role Does Risk Management Play In Starting A Business?

Inilah masanya ilmu survival.

Tidak kira dalam life atau business.

Anda boleh selamatkan lebih banyak kos duit daripada hangus lebur dan cipta keajaiban dengan mengubah risiko kepada peluang yang luarbiasa !

Contoh risiko yang dialami usahawan hari ini :

❌ tahu status kewangan duit bocor
❌ ada simpanan 3 bulan perbelanjaan
❌ pernah declare penyata pendapatan
❌ tahu lubuk pelanggan targetted
❌ tahu ilmu branding + networking
❌ ada ilmu aset yang betul
❌ tahu urus liabiliti hutang

dan banyak lagi.....


Inilah risiko blindspot yang tak disedari.

Buat bisnes sampai rebah tersungkur.

Kerana tak sedar risiko besar di hadapan.

Yang membezakan orang yang berjaya vs gagal adalah mempunyai ilmu habit program yang betul setiap hari.

Contoh 3 billionaire dunia yang terkenal dan TIDAK PERNAH bankrap.

Malah semakin bertambah kaya raya !


Apakah rahsia mereka ?

Ketiga-tiganya mempunyai habit yang sama hebat.

Iaitu habit membaca dan tindakan yang padu.

Ini kerana habit billionaire Bill Gates membaca 2 buku sehari, Elon Musk pula membaca 1 buku sehari manakala Warren Buffet membaca lebih 500 halaman research paper seminggu.

Konsep Learn To Earn diaplikasikan oleh semua billionaire di atas.

Sebagai contoh jika kita mempunyai habit banyak membaca buku berkaitan financial management sudah tentu mempunyai idea mengurus kewangan yang baik dan boleh elakkan risiko rugi atau bankrap serta berpotensi menambah keuntungan.

Soalnya... 

Berapa banyak yang dah kita baca ?

Dan berapa banyak tindakan dah buat ?



Sekiranya anda masih tidak mempunyai habit yang betul selagi itulah banyak risiko blindspot yang tak disedari.

Lagi kurang habit membaca contohnya lagi kuranglah performance dalam business. Ini kerana kekurangan ilmu dan pengalaman dalam pelbagai aspek perniagaan disebabkan tidak mempunyai input, maklumat & resources yang betul.

Sebagai contoh ilmu financial profile melalui CTOS Score menentukan kedudukan status kewangan anda di mata pihak bank. jika anda tidak membaca, mengkaji dan bertindak mengetahui status kewangan sendiri maka tidak hairanlah anda diblacklisted oleh pihak bank atau mana-mana institusi kewangan disebabkan ada pembiayaan kewangan yang tidak berbayar maupun lain² isu pinjaman yang bermasalah.

Majoriti jutawan atau billionaire begitu serius dalam bab kewangan sehingga 1 sen pun dikira ketat. Ini begitu ketara sifat yang ada pada Warren Buffet merupakan billionaire saham dunia.

Contoh habit kewangan sihat dengan  CTOS Score yang bagus lebih 700 mata dan sekiranya anda mempunyai score di bawah 600 mata sudah tentu ada masalah dan risiko kewangan yang perlu diperbetulkan.

Inilah 'benchmark' sebelum pergi lebih jauh.

Kerana bank tak tengok sales menderu² masuk sahaja.

Kerana para investors atau pelabur tak suka beri modal duit kepada usahawan yang ada masalah CTOS score yang rendah.

Pihak bank atau investors suka bagi duit / pinjaman / geran pada usahawan yang ada benchmark bagus dan layak diberikan peluang lebih besar.

Inilah realiti sebenar.

Bermula dengan habit program yang betul akan membuka peluang yang luarbiasa hebat.

Dan harus up-to-date dengan trend habit terbaru.

Elakkan guna kaedah habit manual lama.



Kami tak recommend habit manual seperti ini.

Majoriti usahawan yang practice manual banyak kecundang dan akhirnya mereka tak dapat develop good habit program untuk diri dan perniagaan.

Sebaliknya gunakan apps seperti di bawah...

Mengurus good habit program dalam pelbagai aspek termasuk Health, Knowledges, Time Management, Financial, Marketing dan sebagainya.


Monitor & track habit progress lebih 'fun' malah boleh urus risiko habit yang 'gagal' dipenuhi target supaya dibuat penambahbaikan.



Boleh lihat produktiviti habit dan letakkan ganjaran 'rewards' kepada diri sendiri bila dah capai target habit yang berjaya dicapai. Misalnya anda berjaya membaca 100 jenis buku sebulan maka rewards ganjaran diri sendiri dengan pergi bercuti di pantai atau apa jua perkara dalam kemampuan diri.




Minimumkan risiko. Maksimumkan keuntungan.

Inilah masanya untuk anda 'install' habit program terbaik dalam diri untuk mencapai kejayaan lebih pantas !

Kami juga akan expose kepada anda bagaimana nak kurangkan kos iklan berbayar dengan guna salah 1 teknik apps ini.


Majoriti usahawan newbie x tahu kat mana nak cari prospek pelanggan... masih teraba-raba... langgar dinding byk sgt... 😓

Contoh niche wanita terutamanya tudung, kita boleh tahu statistik fanpage pesaing di Malaysia malah boleh pilih post likes yang paling popular.

Data active + organic + free....

Rahsia ini kami akan expose dalam vip group risiko Blindspot nanti.



Ebook padu padat 10 bab yang bernas dan lebih daripada 100 mukasurat untuk memberikan gambaran terbaik bagi bisnes anda.



Berillustrasi penuh kreatif menyedapkan mata membaca sambil menyedut ilmu-ilmu risiko perniagaan yang amat penting.



Teknik mahal dan banyak zero cost marketing membantu meringankan beban kos overhead bisnes anda.


…………………………………………………………………………

Nak Lebih Jimat ?
Nak Lebih Untung ?

Rebut preorder ebook ini sekarang
sempena offer masih ada.

Boleh segera grab kadar harga promosi preorder.

Ianya limited time !

-----------------------------
Harga Offer : RM59.00 sahaja
Harga Sebenar : RM120.00
-----------------------------


Laju² tempah sekarang atau click pada button di bawah :





PS: Tawaran ini akan tamat tak lama lagi.
PSS: Segera rebut sebelum ianya berakhir.