Rileks dan berfikir...

Hari ni takde apa sangat.. just rileks².. mandikan MyVi kesayangan, pastu tgk tv, tgh2 malam main golf dgn bro munif, bro syifa dan muadz yang tak penah berubah dgn lawak slapstik.. ahaha..

Aku plan nak launch byk produk CD but bila pk balik, timing tidak beberapa kena di bulan Ramadhan ni.. mood bercuti.. So kene wat after raya..

Masa nak balik klate nanti, aku plan nak siapkan ebook marketing tu dulu.. ada banyak cara nak explain bertambahnya info bila baca buku mike filsaime, david, robert g. allen dan sebagainya termasuk MRR collection..

Sekarang ni nak settlekan MAIWP sebentar.. Maybe ada isu2 besar yang perlu diselesaikan dulu.. So get ready for another super project.. hehe..

Tiada ulasan

Leave a Reply