Nak Copywriting Power ?
Nak Pukau Ribuan Pelanggan ?


Adakah anda alami masalah seperti ini ?

   ❌ ada idea ayat power
   ❌ pandai close sales
   ❌ tahu nak follow up
   ❌ ada iklan memukau
   ❌ tau pikat pelanggan

Usah risau,
kami ada penyelesaiannya....


Guna teknik copywriting yang 'proven' untuk dapatkan banyak respons prospek pelanggan tanpa perlu spam atau hardsell. Semuanya guna teknik permission marketing + neuro linguistic programming (NLP).



Setiap hari sales mencurah-curah masuk guna salah satu teknik istimewa Neuro Linguistic Programming (NLP) yang diajarkan oleh mentor hebat ! Satu teknik pun dah huru hara apatah lagi dalam sesi group coaching nanti ada banyak teknik diberikan !



Anda boleh ketahui rahsia close sales mudah tanpa sebarang fb ads atau apa² fb ads yang mana boleh diimplementasikan dalam whatsapp, facebook, instagram malah apa jua medium penulisan. Yang penting pelajari teknik 'proven' ini cepat² sebelum pesaing anda !



Sempoi sedut ilmu melalui fb group coaching online bersama Coach Fahmy Adam (Founder DutaNaga) secara live video yang boleh anda tanya direct terus mengenai copywriting.

Umpama dalam class tapi lebih santai guna hp atau computer di tempat anda.

Dan paling syok semua content terbaik anda boleh lihat video² terbaik penuh ilmu mahal !




Malah dalam sesi coaching online group nanti anda juga akan diberikan link download ebook² hebat seperti :
  1. 30 Idea Follow Up Pelanggan
  2. Panduan Membina Kredibiliti
  3. Rahsia Pengiklanan Efektif
  4. Teknik Mudah Menulis Ayat Jualan
  5. Teknik Menulis Email
  6. Panduan Surat Jualan (Salesletter)
  7. Strategi Pemasaran Efektif



Bestkan ?
Hope anda segera grab special preorder ini sebelum perlancaran rasmi kelak...


Berapa harganya ?
.
Bukan RM500.00
Tidak pula RM370.00
Tak juga RM90.00
.
Wah… berapa ni….
.
Ok kami berikan anda special punya.. tapi ianya terhad !
.
Very limited.
.
Segera rebut offer terakhir ini sekarang
sebelum terlambat.



Usah terlepas peluang lagi…
Rebut peluang sekarang 
.
.
Boleh click di sini untuk order atau tekan button di bawah :



PS : Tawaran preorder ini akan tamat pada bila-bila masa dari sekarang.
PSS : Bertindak pantas sekarang sebelum harga dinaikkan !









Anda Perlukan Idea Marketing ?
Nak Kuasa Marketing Berganda ?



 Lebih Power,
Lebih Menguntungkan !


Kini anda boleh memiliki lebih daripada 50 jenis ebook bahasa Melayu dengan lesen jualan semula (resale rights) dan jimat RM5,000 dengan semua lubuk infoproduk digital ini.

Ramai yang tercari-cari ebook terbaik untuk dijual semula atau diberikan sebagai hadiah kepada prospek pelanggan anda supaya memudahkan proses close sales.

Tidak kira apa jua business sekalipun, memberi hadiah ebook kepada prospek pelanggan adalah salah satu strategi yang membina TRUST kepercayaan lebih pantas.

Contoh seperti di bawah yang mana saya dapat kutip no prospek pelanggan di dalam fesbuk secara zero cost marketing tanpa guna fb ads 1 sen pun.

Caranya hanya share offer ebook viral yang ada dalam peti vault simpanan secara berperingkat. Kita boleh beri kesemuanya atau beri secara berfasa. Yang penting orang dah TRUST dengan anda untuk proses marketing apa jua produk melalui no phone mereka.



BEST kan ?

Tak perlu susah payah nak develop ebook sendiri.

Tak perlu pergi class menulis... Cukup guna saja ebook² ini.

Lihat senarai penuh ebook yang kami miliki di bawah ini :





Semua ebook ini bernilai tinggi untuk diri anda malah untuk melonjakkan bisnes online kerana sifat luarbiasanya yang :

Mudah dimiliki.

Tidak perlu simpan stok.

Tidak perlu packing delivery.

Boleh dijual semula atau diberikan hadiah.

Tiada had jualan (unlimited).

Untung cepat + senang jual.



Anda Berminat ?


Ok buat masa ini happy hour dalam masa terawal tahun baru 2019 kami menawarkan harga murah tak masuk akal untuk semua ebook terbaik ini kepada anda.


Limited Offer !
-----------------------------
Harga Offer : RM49.00 sahaja
Harga Sebenar : RM200
-----------------------------

Boleh grab sekarang dengan confirmkan harga offer dengan click pada button tempah sekarang sebelum offer ini habis direbut orang !



Pengenalan Ilmu Hikmah 2019


Alhamdulillah..

Sesi seminar pertama julung kalinya di Malaysia berkaitan silibus Persona Hikmah yang disertai oleh para CEO, Coach, Mentor, Founder dan juga para usahawan maupun yang berminat mendalami ilmu-ilmu yang penting dalam khazanah Islam.

Ramai yang tanya saya mengapa belajar ilmu tarikh lahir, aura energi dan tenaga dalam seangkatannya. Bunyi kedengaran seperti agak pseudoscience, aneh dan misteri.

Di sinilah 'hikmah' tersembunyi sebenarnya.

Dulunya saya merupakan graduan syariah dari Akademi Islam UM memang cukup skeptikal dengan ilmu-ilmu sedemikian. Malah kalau student Fiqh seperti kami memang agak 'syadid' atau keras. Mana tidaknya dalam bab fiqh kami belajar hukum halal haram dengan dalil sebagainya.

Namun berbalik kepada bab tarikh/waktu atau angka ini memang sebenarnya sudah ada dalam pengajian ilmu-ilmu falaq kaji bulan bintang dan planet² di angkasa. Sebagai contoh dalam tarikh kalendar taqwim Hijrah kita perlu mengira angka-angka ini untuk menentukan waktu solat.

Takkanlah pakar² ilmu falaq kita meramal ?

Dalam kajian teknologi sains tamadun Islam yang merupakan computer analog mengira kedudukan planet menggunakan Rubu' Mujayyab.


Ibn Shatir mentakrifkan rubu‘ mujayyab sebagai alat yang diperbuat sama ada daripada tembaga atau kayu untuk tujuan pengukuran waktu.  Menurut beliau lagi, pada rubu‘ mujayyab diciptanya bola langit serta pada alat ini terdapat tujuh belas garisan yang dapat diketahui waktu-waktu. Beliau turut mentakrifkan bahawa rubu‘ mujayyab yang sempurna digunakan untuk menentukan waktu-waktu dalam Islam terutamanya tarikh yang tepat bagi waktu-waktu Solat.

Persoalannya sekarang... Adakah orang kita memahami bahawa angka nombor dan waktu sebenarnya kita boleh 'calculate' guna pelbagai kaedah termasuk menggunakan teknologi ?

Kalau kita tidak mengira angka nombor & formula ini, mustahil nak tentukan waktu solat Fardhu dengan tepat. Amat mustahil kita nak beribadat kalau tidak tahu waktu solat.

Bahkan alim ulama terdahulu yang juga pakar tarikh dan waktu telah lama menemukan kaedah kiraan formula menentukan malam Lailatul Qadr. Ini secara jelas bahawa ilmu-ilmu khazanah Islam terdahulu sudah lama menguasai bab angka dan nombor lebih daripada orang Barat.

Di mana Imam Al-Ghazali (450 H- 505 H) dan Imam Abu Hasan as Syadzili. Bahkan dinyatakan dalam sebuah tafsir surat al-Qadr, bahawa Imam Abu Hasan (bernasab keturunan Nabi SAW) semenjak baligh selalu mendapatkan Lailatul Qadar dan menyesuai dengan kaedah formula dilihat dari permulaan atau malam pertama bulan Ramadan :

  1. Jika hari pertama jatuh pada malam Ahad atau Rabu maka Lailatul Qadar jatuh pada malam tanggal 29 Ramadan
  2. Jika malam pertama jatuh pada Isnin maka Lailatul Qadar jatuh pada malam 21 Ramadan.
  3. Jika malam pertama jatuh pada Khamis maka Lailatul Qadar jatuh pada malam 25 Ramadan
  4. Jika malam pertama jatuh pada malam Sabtu maka Lailatul Qadar jatuh pada malam 23 Ramadan
  5. Jika malam pertama jatuh pada Selasa atau Jumaat maka Lailatul Qadar jatuh pada malam 27 Ramadan.

Formula kiraan ini sudah lama dalam kitab-kitab para ulama termasuk dalam kitab-kitab fiqh Syafi’iyyah. Rumus ini teruji dari kebiasaan para tokoh ulama’ yang telah menemui Lailatul Qadar.

Formula ini diceritakan Al-Ghazali dalam Ihya Ulumuddin; juga terdapat dalam kitab Hasyiah Sulaiman Al Kurdi juz hal 188; Tafsir Shawi; kitab I’anah at-Thalibin II/257; Syaikh Ibrahim al Bajuri dalam Kitabnya Hasyiah 'Ala Ibn Qasim Al Ghazi juz I halaman 304; as Sayyid al Bakri dalam Kitabnya I'anatuth Thalibin Juz II halaman 257-258; juga kitab Mathla`ul Badrain karangan Syaikh Muhammad bin Ismail Daud al-Fathoni.

Adakah ini dikira syirik kerana meramal ?

Sebenarnya ia bukanlah seperti yang kita sangkakan. Ini kerana ilmu-ilmu para alim ulama malah yang dikatakan juga sebagai wali Allah sudah lama tahu bab-bab tarikh, waktu masa, ruang, tempat dan sebagainya dalam gedung khazanah ilmu hikmah.

Sayangnya orang kita cepat menghukum sebelum mengkaji ilmu-ilmu hikmah lebih mendalam.

Kami cuba bawakan dalam Seminar Persona Hikmah adalah merenung kembali misi Ummah ini di dunia supaya ingati kembali visi Akhirat yang lebih abadi. 

Setiap sesuatu tidak ada yang sia-sia. Kerana Allah dah tentukan segala-galanya dari daun yang gugur apatah lagi tarikh lahir maupun apa jua tarikh waktu sekalipun mempunyai 'hikmah' yang perlu dipelajari.

Yang menariknya, dalam ilmu-ilmu hikmah kami menemui catatan dan kiraan tarikh umur ummat Islam akhir zaman. Ya, agak mengejutkan kerana kiraan ini sebenarnya ada kajian-kajian spesifik terhadap hadis dan pendapat imam muktabar yang mana telah 'menghisab' atau mengira umur Ummat Yahudi, Nasrani & Islam.

Contoh pendapat yang mahsyur :

1. Imam Ibnu Hajar Asqalani
Seorang ulama pakar hadith, kitab beliau yang popular adalah Fathul Bari yang menyatakan bahawa umur umat Islam sekitar 1476 H.

2. Imam As-Suyuthi
Beliau mengatakan umur umat Islam sampai 1477 H.

3. Imam Ibnu Hajar Hambali
Beliau menyatakan umur umat Islam lebih dari 1400 H namun tidak sampai 1500 H.


Begitu kaedah kiraan para imam-imam muktabar ini yang mana kita sekarang Ummat Islam sudah hampir di penghujung usia. Jika diikutkan sekarang waktu artikel ini ditulis pada tahun 1440H yang mana sekitar 32 @ 33 tahun saja tinggal jika ikut formula 1 dan 2.

Ini kerana  dalam hadith dari Abu Hurairah Radhiyallahu anhu, dia berkata, “Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda:

إِنَّ اللهَ يَبْعَثُ رِيْحًا مِنَ الْيَمَنِ، أَلْيَنُ مِنَ الْحَرِيْرِ، فَلاَ تَدَعُ أَحَدًا فِـيْ قَلْبِهِ مِثْقَالُ ذَرَّةٍ مِنْ إِيْمَانٍ؛ إِلاَّ قَبَضَتْهُ.

‘Sesungguhnya Allah mengirimkan angin dari arah Yaman yang lebih lembut daripada sutera, angin itu tidak akan pernah meninggalkan seorang pun yang di dalam hatinya terdapat keimanan seberat biji sawi melainkan dia mencabutnya (mewafatkannya).”  

~  Musnad Ahmad (III/315-316, no. 2010), syarh Ahmad Syakir, dan Shahiih al-Bukhari, kitab al-Hajj bab Hadmul Ka’bah (III/460, al-Fat-h).

Betapa istimewanya Ummat Nabi Muhammad SAW yang beriman dimatikan dahulu dan manusia yang tinggal di akhir zaman itu adalah orang-orang Kafir yang tidak percaya pada Allah akan menyaksikan kedahsyatan Hari Kiamat.

Jadi jika kajian para alim ulama telah menentukan tarikh umur Umat Islam berdasarkan pengamatan Hadis dan Hisab formula kiraan maka manalah mungkin kita boleh mensyirikkan mereka ini kerana meramal.

Sayangnya ilmu-ilmu Hikmah ini disalahertikan kerana ia adalah khazanah rahsia ummah yang disembunyikan malah disabotaj oleh orang-orang Kafir yang tidak mahu melihat kebangkitan Ummat Islam di Akhir Zaman.

Orang Barat mengkaji ilmu Hikmah daripada orang Islam dan menamakannya sebagai ilmu Metafizik. Ini jelas kerana sepanjang kajian kami mendapati banyaknya buku-buku orang Barat mentafsir banyak Kitab-kitab para alim ulama terdahulu.

Salah satu contoh di bawah yang mana Kitab Fusus al-Hikam (Permata² Hikmah) oleh Sheikh Ibn Arabi seorang ulama Andalus yang dikaji barat dengan diberikan nama Sufi Metaphyscis.


Siapakah Sheikh Ibn 'Arabi ini sehingga dikaji barat ?

Sheikh Ibn 'Arabi merupakan alim ulama & cendekiawan dari Andalus yang mempunyai banyak kelebihan ilmu-ilmu agama termasuk menghafal al-Quran ketika berusia 9 tahun, menguasai ilmu qira'at, hisab matematik, geometri, pakar dalam ilmu usul fiqh & kalam, hadis, tasawwuf dan sempat berguru dengan Imam al-Ghazali ra malah semasa menetap di Damaskus Syria sempat bertemu dengan Baha ad-Din Walad iaitu ayah kepada Maulana Jalaluddin Rumi yang merupakan seorang tokoh hebat sufi di Turki.

Sheikh Ibn 'Arabi menulis lebih 500 manuskrip ilmu namun sehingga hari ini hanya ada sekitar 100 sahaja yang berjaya diselamatkan setelah Andalus jatuh ke tangan Kristian Spain. 

Terdapat banyak pandangan positif para ulama muktabar seperti Imam as-Suyuti ra, Syeikh Ibn 'Atha'illah,  As-Sheikh Shafiyuddin ibn Abi al-Manshur, al-Hafizh Ibn Hajar Asqolani malah dikagumi oleh as-Syahid Sheikh Saed Ramadan al-Bouti (Ulama Besar Syria) yang menyatakan bahawa Ibn Arabi adalah al-Imam al-Akbar yang telah dicemarkan namanya oleh kaum Wahabi yang mensabotaj dalam banyak kitab yang dinisbahkan kepada Ibn 'Arabi secara bathil.

Sebenarnya ini adalah cubaan jahat oleh pihak² tertentu yang ingin merosakkan reputasi Sheikh Ibn 'Arabi sedangkan kitab-kitabnya penuh dengan khazanah ilmu hikmah sehingga dikaji oleh pihak barat.

Di manakah kesedaran kita semua dalam hal ini ?

Perancangan 'mereka' yang telah menutup kebenaran, malah menyebabkan kita menuding jari sesama sendiri kerana terlalu 'syadid' dan jumud terhadap ilmu-ilmu Hikmah ini.

Sayangnya di Akhir Zaman kebanyakan kita masih terlena tidur....

Ruginya kita masih tidak mahu membuka pintu khazanah emas berharga ini.....

Firman ALLAH Ta’ala dalam surah al-Baqarah ayat 269 :

 يُؤْتِي الْحِكْمَةَ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَمَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْرًا كَثِيرًا ۗ وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ 

Allah menganugerahkan al hikmah (kebijaksanaan) kepada siapa yang dikehendaki-Nya. Dan barangsiapa yang dianugerahi hikmah, ia benar-benar telah dianugerahi banyak kebaikan. Dan hanya orang-orang yang berfikir sahaja yang dapat mengambil hikmah pelajaran ini.


Semoga Allah kurniakan kita al-Hikmah ini supaya dapat menjadi Ummah yang kembali kuat Tauhid kepada Allah ta'ala dalam menyelusuri Akhir Zaman.


Sebagai orang Islam kita akan lebih dekat dengan Yang Maha Agung apabila sudah mempelajari tafsiran al-Hikmah ini kerana ia akan mempunyai banyak pengembangan disiplin termasuklah ilmu huruf, angka dan simbol termasuklah seperti formula 2.5% zakat.

Telah ditetapkan formula 2.5% untuk membayar zakat yang Allah tentukan untuk 'membersihkan' harta kekayaan supaya menjadi lebih berkat.

Mengapa 2.5% ?

Sama seperti angka bilangan 25 Rasul yang menjadi utusan Allah untuk 'membersihkan' hati manusia supaya kembali kepada Allah Yang Memberi Rahmat & Keberkatan.

Angka 2 dan 5 bila ditunggalkan / dicampurkan menjadi 7.

Di mana rahsia angka 7 ini sudah ada dalam pelbagai fenomena kejadian peristiwa alam.

Antaranya ialah :

7 lapisan langit dan bumi
7 hari seminggu
7 warna pelangi
7 kali tawaf / saie
7 anggota sujud
7 ayat al-Fatihah
7 kalimah syahadah لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله مُحَمَّدٌ رَسُولُ ٱلله
7 huruf hijaiyyah كُنْ فَيَكُونُ

Dan lebih menarik lagi dalam ilmu hikmah ada terkandung tafsiran mimpi Raja Mesir oleh Nabi Yusuf as sepertimana dalam ayat 43 Surah Yusuf :

Dan (pada suatu hari) raja Mesir berkata: “Sesungguhnya aku mimpi melihat: tujuh ekor lembu yang gemuk dimakan oleh tujuh ekor lembu yang kurus, dan aku melihat tujuh tangkai (biji-bijian) yang hijau dan tujuh tangkai lagi yang kering. Wahai ketua-ketua kaum (yang hadir, terangkanlah kepadaku tentang mimpiku ini, kalau kamu orang yang pandai menafsirkan mimpi”.


Inilah bukti bukannya saja-saja Allah bagi angka 7 sebagaimana tafsiran Nabi Yusuf as supaya mengurus 'fenomena' krisis Mesir dalam masa 7 tahun subur menyimpan bekalan makanan & benih tanaman untuk hadapi 7 tahun krisis kemarau.

Oleh sebab itulah kita yakini zakat 2.5% sebagai penawar dan jawapan bagi meraih rahmat Allah bila mendalami lagi ilmu-ilmu Hikmah ini.

Subhanallahi wa bihamdihi....

Semoga kita sempat untuk bersama-sama mengkaji ilmu khazanah ini sebelum terlambat.

Jom sama-sama sertai kami di group Telegram Persona Hikmah bagi mendapatkan lebih banyak rahsia-rahsia hikmah ini....



Memulakan bisnes adalah seperti menjaga 'baby' yang memerlukan extra care serta sacrifice pelbagai aspek dari segi masa, tenaga dan kos. Sepanjang experience saya menjadi strategist untuk banyak company sdn bhd dan juga berhad (public listed company) ada banyak elemen yang mustahak untuk dijadikan sebagai panduan usahawan startup.

Usahawan baru ini perlu belajar dengan mereka yang dah lama dalam bisnes serta survive dari kitaran 3 tahun pertama yang dianggap berpuaka menyebabkan banyak perniagaan baru ditutup kerana tak mampu carry on dengan negative cashflow dan  lain² isu yang rencam.

Namun usah risau....

Saya share di sini 3 elemen utama usahawan startup untuk berjaya dengan hebat iaitu :




1. Mengetahui idea bisnes paling menguntungkan

Usahawan yang bagus tahu cara untuk 'analysis' business model dalam masa 3 tahun pertama. Nak tak nak usahawan sekarang kena belajar cara dapat idea yang ada pada 'lean model' agar dapat improve strategy ikut perubahan semasa. Ia berkaitan dengan 'reducing risks' dalam masa yang sama 'maximising profits'. Keupayaan lean model ini menganalisa upstream/downstream business termasuk tax planning semasa kita lebih jelas terutamanya mereka yang buat business online. Ini amat penting untuk memahami kekuatan masing² sebagai jaminan survival economy getir sepanjang 2018/2019. Bila lean model sudah crystal clear, maka IDEA bisnes anda akan lead kehadapan serta kekal relevan biarpun melebihi 3 tahun tanpa perlu takut dengan persaingan. Bagi mereka yang tidak ada 'model' seumpama kapal belayar tanpa kompas di tengah lautan samudera yang luas. Sudah pasti hanyut....




2. Mempunyai lubuk database pelanggan

Ini adalah emas sebenar dalam business... Newbie masih terpinga-pinga tak tahu nak cari pelanggan. Sedangkan para otai dah tahu kat mana lubuk malah sekilas tahu ikan jantan/betina dalam kolamnya. Maksud kolam inilah database pelanggan yang TARGETTED dan jelas LTV (life time value) mahupun size pocket kuasa beli mereka setiap bulan. Teknik data ini telah lama digunakan oleh Google dan Apple yang amat mengenali potensi setiap online user. Ini semestinya perlu kepakaran bab sistem data baik dari segi demografik maupun psikografik yang boleh difilter secara automatic. Semua para millionaire entrepreneur mempunyai sistem data mereka tersendiri kerana itulah 'lubuk emas' sebenar. Produk pula perkara kedua terpenting..





3. Sistem copywriting + NLP

Ini bab paling 'seni' selain daripada aspek logic database. Orang otak kiri akan jatuh cinta dengan bab logic data, statistik, analisis, algorithm , programming etc. Manakala orang otak kanan lebih berseni dengan 'design' menulis ayat-ayat 'cinta' yang mampu memikat pelanggan. 80% pelanggan membeli sebab emosi. Ini fakta jelas dalam mana-mana kajian customer behaviour. Cara kita manipulasi emosi ini memerlukan ilmu NLP atau neuro linguistic programming. Ada perkataan dan gaya bahasa yang boleh digunakan secara sistematik dalam penulisan copywriting untuk convert 'stranger' menjadi 'customer'. Ilmu copywriting bukanlah sihir, sebaliknya art & science dalam aplikasi perniagaan hari ini. Sudah ada sistem copywriting mudah boleh ditiru, sekarang giliran anda pula mempelajarinya!




90% kejayaan adalah daripada usaha GRIT yang berterusan tanpa putus asa. Oleh itu usahawan perlu belajar dengan mentor² atau guru yang dah proven success bukan setakat online sahaja tetapi lebih jauh dari itu. Antara guru saya adalah Dr Tengku Asmadi yang menjadi role model dalam aspek sains kemanusiaan dengan aplikasi Neuro Linguistic Programming (NLP).

Dont worry....

Saya akan berikan surprise content marketing bernilai $1,000usd dalam sesi istimewa coaching RahsiaEbiz.Com jika anda rebut hari ini.

Hope boleh jumpa one to one utk lebih detail membangunkan business model yang power dan menguntungkan untuk anda !



Nak Rahsia Jualan Turbo ?
Nak Bisnes Autopilot ?

 Teruskan membaca.. 


Alhamdulillah apa yang dinantikan telah pun tiba masanya. Bayangkan anda miliki 'weapon' rahsia terbaik yang menjana 3X ganda kuasa pemasaran bisnes online maupun offline ! Malah anda akan miliki 3 jenis 'robot' yang tidak pernah tidur menjalankan segala proses pemasaran maupun close sale pelanggan tanpa henti !

Kelebihan ebook Superbot Marketing :

      ✅ Miliki Kuasa Autopilot
      ✅ Tingkatkan Jualan Berganda
      ✅ Teknik Viral & Pantas
      ✅ 100% Zero Cost Marketing




Ebook Superbot Marketing yang padat 130 mukasurat bagaikan 3-in-1 yang menggabungkan 3 jenis bot yang menggunakan platform Whatsapp, Messenger & Telegram. Inilah yang seumpamanya dibongkar kepada anda dalam bahasa Melayu eksklusif dengan strategi state-of-the-art yang dapat override segala kebuntuan anda dalam mencari teknik yang benar-benar berkesan dan fresh dari ladang.


Contoh Autoreply Whatsapp yang berfungsi 24 jam :




Anda akan miliki rahsia whatsapp bot ini di dalam ebook Superbot Marketing malah akan ditambah lagi dengan super auto schedule whatsapp business + personal + email :



Anda boleh autoschedule ke dalam personal whatsapp dan juga multi group whatsapp dengan image sebagai attachment. Ini adalah teknik yang paling happening anda patut tahu...


  Bestkan rahsia terbaik ini ?  

Ini akan menjadi satu 'big advantage' bagi anda yang buat bisnes!

Anda tak perlu habiskan berpuluh ribu untuk develop sistem bot sendiri sebaliknya gunakan panduan ebook ini dan juga supertools yang kami sediakan. Jimat masa, kos dan tenaga malah hasil pun pantas.

Bukan itu saja, kami dedahkan juga messenger bot yang paling moden yang boleh mengautomasikan fanpage facebook anda dengan staff robot yang berkuasa artificial intelligence !



  Bagaikan Magik Luarbiasa !  

Kelebihan sistem messenger bot ini boleh melayani jutaan pelanggan tanpa rasa penat. Malah mereka tolong jawab mesej prospek pelanggan secara automatik biarpun kita tidur atau sedang bercuti sakan.

Orang kata inilah 'jin' ajaib yang boleh jawab salam dan reply mesej seolah-olah manusia.

Yang paling best adalah fungsi catalog bot yang membolehkan kita memaparkan segala produk kita dalam messenger bot tanpa sebarang kos. Ya.. memang ianya percuma yang kami dedahkan dalam ebook ini.

Bukan itu saja... 

Kami dedahkan juga kuasa Telegram yang crazy ini.




  Rahsia Ribuan Members Dalam Telegram  

Bayangkan anda mempunyai ribuan members di dalam 1 group telegram. Sure huru hara bisnes. Malah kapisiti terbesar group telegram boleh muat sehingga 100,000 orang manakala channel telegram adalah unlimited!

Anda boleh create checklist to do dan menu bot telegram.


  Auto schedule post & poll telegram bot  

Paling best anda boleh autopost dan schedule ke pelbagai group dengan telegram bot sendiri boleh dibina dengan beberapa clicks sahaja. Malah ada fungsi dinamik yang best seperti Poll & Vote untuk gambar di dalam group telegram.




Keistimewaan
Panduan Ebook Superbot 



Ebook panduan Superbot Marketing mengandungi 130 mukasurat padat dengan teknik power yang telah digunakan oleh pakar internet marketer seluruh dunia.





Ianya mempunyai illustrasi kreatif dan grafik yang menyegarkan mata, screenshot contoh perlaksanaan teknik bot marketing dengan bahasa yang paling mudah difahami.




Dan yang paling best ebook ini menggabungkan 3 jenis platform terbaik sekaligus dengan supertools hebat yang diberikan percuma. Biasanya di tempat lain akan dijual berasingan dengan harga yang amat mahal.





Malah turut dibongkarkan juga rahsia chatbot yang beroperasi di dalam website dan juga blog dapat menyimpan data prospect pelanggan untuk memudahkan broadcast message secara percuma !



Apa Kata Mereka ?
Pelanggan Ebook Superbot 






Ramai dah berjaya dengan Superbot ini...
Anda bila lagi ?




………………………………………………………………………………

Ada lagi surprise..
Adakah anda ready ?

………………………………………………………………………………

Nak Lebih Jimat ?
Nak Lebih Untung ?
Rebut panduan ebook ini sekarang
sempena masih offer promosi terawal
………………………………………………………………………………
Anda dapat ebook + supertools + group support
Usah terlepas peluang ini lagi sebelum terlambat



Berapa harganya ?
Bukan RM700.00
Tidak pula RM370.00
Tak mungkin RM199.00
Wah… berapa ni….
Ok kami berikan anda diskaun special.. tapi ianya terhad !
Very limited.
Segera rebut tawaran terakhir ini sekarang
dan anda akan dapat join eksklusif dalam group whatsapp VIP Superbot

Boleh click di sini untuk order atau tekan button di bawah :