30 Rahsia Jimat Duit


Nak Tahu Tips Jimat Duit ?
Nak Miliki Simpanan RM1 Juta ?

 Strategi Kewangan & Teknik Jimat Duit Yang POWER untuk anda manfaatkan rahsia terbaik ini dalam kehidupan diri, keluarga maupun dalam arena perniagaan. 



Semuanya dibongkarkan eksklusif !

Mudah & praktikal.

Software & apps cashflow diberikan percuma !

  Memudahkan untuk urus RM1 juta pertama anda !  



Ramai yang ingin dapat RM1 juta tunai atau dalam bentuk aset yang 'appreciation' meningkat nilai setiap tahun.

Best kan kalau ada ilmu hebat ini?

Dapat jimat + generate duit lebih tanpa berpeluh.

Nak reach RM1 juta pertama tidaklah mustahil.

Ia perlukan usaha & keyakinan hati anda.

Bak kata lagenda boxing dunia Muhammad Ali ;

Impossible is Nothing !


Semuanya impian boleh dicapai dengan penuh 'passion' terutamanya hal melibatkan duit yang menjadi alat penting dalam kehidupan hari ini.


Adakah anda benar² serius dengan masa depan sendiri ?




Bayangkan kos sara hidup setiap tahun meningkat dan mampukah anda bersara kelak dengan tiada savings yang mencukupi ?

Nak harapkan KWSP & pencen tak cukup sebenarnya.....

Mampukah anda buat simpanan dengan smart tanpa ganggu kos perbelanjaan yang lain ?

Takkanlah anda nak bekerja keras sampai umur tua 60 tahun sebab tak cukup duit untuk tampung sara hidup ?

Inilah cabaran untuk kita semua. 

Duit adalah rezeki yang Allah kurniakan dan perlu diurus dengan baik supaya tidak bocor atau membazir begitu sahaja.

Yang paling penting tahu cara mudah urus cash flow (aliran tunai) secara sistematik.

Kemudian disiplin + determination yang tinggi untuk capai impian RM1juta pertama itu dalam minda subsconscious anda yang sudah power itu dibina lebih pantas.

Bina mindset diri yang jitu.

Barulah padu !



Anda dibantu dengan kaedah, method & teknik urus kewangan yang terbukti berkesan malah ia adalah rahsia 'financial hacks' yang menjadi impian semua orang.


Ada 30 jenis tips jimat duit dalam ebook istimewa ini lebih dari 100 mukasurat padat yang telah terbukti boleh buat savings RM10,000 sebulan jika anda praktis !


Berbaloi-baloi dengan ebook ini sahaja...



Anda akan dapat sedut ilmu best....

✅ Teknik Sempoi Jimat Duit Banyak.
✅ PERCUMA Software & Apps Cashflow.
✅ Rahsia E-Wallet Yang Lumayan.
✅ Kaedah Mudah Kurangkan Cukai.
✅ Korek Rahsia B___ Yang Menguntungkan.
✅ Method POWER Minimalist !
✅ Teknik Mudah Langsai Hutang.
✅ Taktik Low Cost + High Profits.




Ebook penuh illustrasi kreatif + mudah dipraktis.

Jimat ribuan ringgit sebulan dan 'beranakkan' duit anda dengan kaedah yang selamat & proven platform yang telah dibongkar dalam ebook eksklusif ini.






Penuh rahsia teknik jimat yang proven method

Ramai bagaimana kami redeem points dah reach 893k points dari semua belanja hangus seperti beli barang dapur groceries, bayar bil utiliti air/letrik, unifi, telco broadband, takaful/insurans semuanya boleh redeem percuma pelbagai produk terbaik. Jimat berganda malah boleh jual semula produk redeem sekiranya anda tak perlukannya.





Teknologi e-wallet yang menguntungkan

Salah satu penemuan terbaru yang bakal merevolusikan kewangan kita semua adalah teknologi e-wallet yang jauh praktikal daripada cash tunai. Boleh dapat cashback, rewards, discount, voucher malah memenangi free gifts yang hebat. Rugi sungguh kalau anda tak korek rahsia ini...




Pantau Harga Barang Lebih Mudah

Semudah guna mobile apps boleh check harga barang dapur di Mydin, Tesco, Speedmart, Giant, Aeon dan banyak lagi secara percuma. Ini akan menjimatkan masa, tenaga dan kos anda lebih besar !




………………………………………………………………………………

Ada lagi surprise..
Adakah anda ready ?

………………………………………………………………………………
Nak Lebih Jimat ?
Nak Lebih Untung ?
Rebut panduan ebook ini sekarang
sempena masih offer preorder dibuka.
………………………………………………………………………………

Berapa harganya ?
Bukan RM150.00
Tidak pula RM90.00
Tak mungkin RM70.00
Wah… berapa ni….
Ok kami berikan anda diskaun special.. tapi ianya terhad !
Very limited.
Segera rebut tawaran terakhir ini sekarang
dan anda akan dapat join eksklusif dalam group whatsapp VIP.

Boleh click di sini untuk tempahan atau tekan button di bawah :

Special Online Coaching 2019



Tahun 2019 adalah tahun api.

Banyak yang 'panas' dan juga 'sakit'.

Tidak hairanlah tahun ini banyak bisnes gulung tikar.

So penyelesaian terbaik.....

Api lawannya Terapi.

Kami akan berikan rahsia-rahsia Terapi bisnes terbaik melalui secara online coaching.

Anda boleh berjaya seperti mereka....





Best kan camni ?

Sebenarnya anda boleh jimat kos RM10,000 sebulan dengan hanya gunakan teknik & method proven yang terbukti berjaya.

Anda boleh dapatkan jutaan list data prospect pelanggan yang targetted malah ikut profesion kerjaya government atau private.



Ada banyak lagi data.....

Sebab dalam sesi online coaching anda semua diberikan akses ebook dan list data yang boleh request ikut niche business masing-masing.


Kelebihan Sesi Online Coaching 2019
  1. Ebook Special Online Coaching 2019
  2. Method BNM : branding + networking + marketing
  3. Access online video coaching dalam vip fb groups.
  4. Supertools listing jutaan data prospects
  5. Teknik mudah sedut no hp di fb





Yang paling best anda boleh sedut no hp tanpa guna fb ads.

Ianya zero cost marketing !



Best kan camni ?

Anda boleh capai apa jua data targetted prospek pelanggan lebih mudah dan murah !



Malah kami akan expose juga cara nak dapatkan auto invite likes fanpage anda tanpa sebarang kos!

Hanya 1 click saja sudah boleh dapat likes free dan anda duduk rileks tanpa perlu programming yang memeningkan.

Bukan itu saja.....

Malah kami akan ajar bagaimana nak close sales lebih pantas hanya guna whatsapp + payment gateway.

Tak mustahil 1 jam reach 5 angka !




………………………………………………………………………………

Ada lagi surprise..
Adakah anda ready ?

………………………………………………………………………………
Nak Lebih Jimat ?
Nak Lebih Untung ?
Rebut sesi online coaching sekarang
sempena masih offer promosi terawal 



Paling best kami simplify kan semua teknik data prospek pelanggan, auto add friends, auto extract no hp & auto invite likes fanpage facebook sudah ready dalam group VIP.


Jangan lupa bersama online coaching kelak kami akan update pelbagai method terbaru untuk para usahawan gunakan sebagai advantage masing-masing bersama Coach Fahmy.


Actually ada 6 lebih video eksklusif dalam fb group VIP online coaching ini dan semua content mahal bernilai 5 angka sudah diceritakan setakat ini. Rugilah kalau anda tak tengok semua video ini yang akan bertambah dari masa ke semasa !




InsyaAllah dalam group VIP online coaching juga didedahkan rahsia-rahsia terbaik productivity + focus power dengan gunakan sistem app yang powerful ini. 100% free dan boleh guna untuk support business online lebih laju !



Berapa harganya ?
Bukan RM700.00
Tidak pula RM370.00
Tak mungkin RM199.00
Wah… berapa ni….
Ok kami berikan anda diskaun special.. tapi ianya terhad !
Very limited.
Segera rebut tawaran terakhir ini sekarang
dan anda akan dapat join eksklusif dalam group fb VIP.

Boleh click di sini untuk order atau tekan button di bawah :



Rahsia Ilmu Frequency Genius


Alhamdulillah... Sempat update seketika blog ini sekian lama, tandanya masa semakin pantas dengan perkembangan yang sungguh luarbiasa.

Sejak dari zaman uni lagi telah direkrut dalam circle kuasa minda ini menyebabkan saya begitu teruja sekali untuk explore dunia ini dan terima kasih tak terhingga buat mentor-mentor yang telah melorongkan ilmu minda ini ke tahap yang luarbiasa.

Kenapa minda ?

Sebab minda akal (brain) inilah yang memainkan peranan untuk mencapai kejayaan.

Jika tidak ada minda, itu sudah pasti tidak waras. Tetapi persoalan utamanya adalah adakah minda kita ini berfungsi 100% ?

Jawapannya tidak pernah dicapai malah 50% pun tak banyak ditemui dalam kajian saintifik. Lihat report & research otak Albert Einstein secara fizikalnya bahagian corpus callosum dan glial cells yang luarbiasa berbanding otak² lain.

Kenapa Albert Einstein mempunyai keupayaan pemikiran genius ?

Itu lebih penting daripada membincangkan hal fizikal otak beliau selepas badannya di'cremated' sehingga jadi abu.

Itulah yang menyebabkan saya sering mengkaji secara simultaneous memandangkan kerja lain pun berjalan selari. Dunia sekarang memang kena multi tasking. Itu sebab orang genius macam Elon Musk, Mark Zuckerberg & David Karp (founder Tumblr) berjaya dengan jenis pemikiran yang luarbiasa.


Nikola Tesla seorang genius inventor & futurist telah lama menemui rahsia frequency brainwaves sekitar 1930an. Cumanya kita terlambat mengkajinya sehingga boleh wujud fenomena HAARP.

Maknanya frequency ini telah dikaji orang Barat lebih mendalam berbanding orang Islam sendiri. Hope lepas ini akan ada kajian yang lebih menyeluruh mengenai frequency ini bagi manfaat Ummah.



Ada 5 jenis gelombang otak (brainwaves) yang mesti kita tahu. Saya ada explain detail setiap wave level ini dalam sesi VIP Aura. Cuma di sini nak highlight mengenai discovery terbaru Gamma Waves lebih tinggi daripada Beta Waves.

Ini dikaji dari otak elite athlete, world class ceo & founders, top high achievers in various fields bahkan ada juga di kalangan pengamal bela diri asia maupun eropah.

Frequency gamma pada kadar 40hz membolehkan brain process laju memory, super focused, highly intelligence, photographic memory, lebih tenang kerana Gamma wave lebih kepada self control malah lebih gembira seperti mana elite athlete gembira dengan game sport mereka setiap masa.

Di sini part paling penting adalah untuk gunakan Gamma Waves ini dalam business atau profesion kita hari ini menjadi TOP achievers.

Rahsia ini telah ditemui dan kami huraikan dalam sesi VIP Aura.

Hope dapat berjumpa dengan anda nanti bagi lebih banyak surprise terbaik !


Nak Copywriting Power ?
Nak Pukau Ribuan Pelanggan ?


Adakah anda alami masalah seperti ini ?

   ❌ ada idea ayat power
   ❌ pandai close sales
   ❌ tahu nak follow up
   ❌ ada iklan memukau
   ❌ tau pikat pelanggan

Usah risau,
kami ada penyelesaiannya....


Senang je nak dapat 290 comments dengan teknik copywriting yang 'proven' untuk dapatkan banyak respons prospek pelanggan tanpa perlu spam atau hardsell. Semuanya guna teknik permission marketing + neuro linguistic programming (NLP).



Best kan dapat 500 likes organic tanpa sebarang kos. Anda boleh miliki kuasa hebat ini dengan sertai group coaching Copywriting Memukau.



Setiap hari sales mencurah-curah masuk guna salah satu teknik istimewa Neuro Linguistic Programming (NLP) yang diajarkan oleh mentor hebat ! Satu teknik pun dah huru hara apatah lagi dalam sesi group coaching nanti ada banyak teknik diberikan !



Anda boleh ketahui rahsia close sales mudah tanpa sebarang fb ads atau apa² fb ads yang mana boleh diimplementasikan dalam whatsapp, facebook, instagram malah apa jua medium penulisan. Yang penting pelajari teknik 'proven' ini cepat² sebelum pesaing anda !



Sempoi sedut ilmu melalui fb group coaching online bersama Coach Fahmy Adam (Founder DutaNaga) secara live video yang boleh anda tanya direct terus mengenai copywriting.

Umpama dalam class tapi lebih santai guna hp atau computer di tempat anda.



Sesi live video coaching yang berlangsung bersama para VIP Copywriting Memukau sambil menjawab soalan-soalan berkaitan copywriting, branding maupun marketing.





Malah dalam sesi coaching online group nanti anda juga akan diberikan link download ebook² hebat seperti :
  1. 30 Idea Follow Up Pelanggan
  2. Panduan Membina Kredibiliti
  3. Rahsia Pengiklanan Efektif
  4. Teknik Mudah Menulis Ayat Jualan
  5. Teknik Menulis Email
  6. Panduan Surat Jualan (Salesletter)
  7. Strategi Pemasaran Efektif


Proven method...! Sales menderu-deru masuk dalam masa 24 jam preorder ini dibuka.

Semuanya zero cost marketing !

Anda mesti sedut ilmu terbaik ini dalam fb group Rahsia Copywriting Memukau hari ini.



Bestkan ?
Hope anda segera grab special preorder ini sebelum terlambat !


Berapa harganya ?
.
Bukan RM500.00
Tidak pula RM370.00
Tak juga RM90.00
.
Wah… berapa ni….
.
Ok kami berikan anda special punya.. tapi ianya terhad !
.
Very limited.
.
Segera rebut offer terakhir ini sekarang
sebelum terlambat.



Usah terlepas peluang lagi…
Rebut peluang sekarang 
.
.
Boleh click di sini untuk order atau tekan button di bawah :



PS : Tawaran preorder ini akan tamat pada bila-bila masa dari sekarang.
PSS : Bertindak pantas sekarang sebelum harga dinaikkan !








Rahsia Viral Marketing 2019 !


Anda Perlukan Idea Marketing ?
Nak Kuasa Marketing Berganda ?



 Lebih Power,
Lebih Menguntungkan !


Kini anda boleh memiliki lebih daripada 50 jenis ebook bahasa Melayu dengan lesen jualan semula (resale rights) dan jimat RM5,000 dengan semua lubuk infoproduk digital ini.

Ramai yang tercari-cari ebook terbaik untuk dijual semula atau diberikan sebagai hadiah kepada prospek pelanggan anda supaya memudahkan proses close sales.

Tidak kira apa jua business sekalipun, memberi hadiah ebook kepada prospek pelanggan adalah salah satu strategi yang membina TRUST kepercayaan lebih pantas.

Contoh seperti di bawah yang mana saya dapat kutip no prospek pelanggan di dalam fesbuk secara zero cost marketing tanpa guna fb ads 1 sen pun.

Caranya hanya share offer ebook viral yang ada dalam peti vault simpanan secara berperingkat. Kita boleh beri kesemuanya atau beri secara berfasa. Yang penting orang dah TRUST dengan anda untuk proses marketing apa jua produk melalui no phone mereka.



BEST kan ?

Tak perlu susah payah nak develop ebook sendiri.

Tak perlu pergi class menulis... Cukup guna saja ebook² ini.

Lihat senarai penuh ebook yang kami miliki di bawah ini :





Semua ebook ini bernilai tinggi untuk diri anda malah untuk melonjakkan bisnes online kerana sifat luarbiasanya yang :

Mudah dimiliki.

Tidak perlu simpan stok.

Tidak perlu packing delivery.

Boleh dijual semula atau diberikan hadiah.

Tiada had jualan (unlimited).

Untung cepat + senang jual.



Anda Berminat ?


Ok buat masa ini happy hour dalam masa terawal tahun baru 2019 kami menawarkan harga murah tak masuk akal untuk semua ebook terbaik ini kepada anda.


Limited Offer !
-----------------------------
Harga Offer : RM49.00 sahaja
Harga Sebenar : RM200
-----------------------------

Boleh grab sekarang dengan confirmkan harga offer dengan click pada button tempah sekarang sebelum offer ini habis direbut orang !