Nak tahu rahsia infoproduk digital yang menguntungkan ?


Ketahui bagaimana saya jimat hampir RM5,000 dengan lubuk terbaik ini.

Inilah yang sentiasa dicari-cari bila mana banyak request untuk saya dedahkan beberapa resources ebook dan video yang berkualiti tinggi. Ilmu dan teknik yang diperolehi ini boleh menyebabkan kita lebih 'smart' dalam apa jua bisnes sekalipun.

Ianya adalah knowledges & tools yang mesti dimiliki.


Contoh bagaimana 8 video online brand domination ini membantu kita melonjakkan bisnes online ke tahap yang jauh lebih baik daripada pesaing. Cipta kejayaan pantas tanpa perlu bergantung dengan produk orang lain. Manakala ebook-ebook yang ada adalah 'khazanah' yang membuka pintu-pintu rahsia pemasaran yang dilakukan oleh para millionaire marketers.

Ada banyak lagi ebook terbaik untuk anda.

Ia bernilai tinggi untuk diri anda malah untuk melonjakkan bisnes online lebih luarbiasa.

Kelebihan Infoproduk Digital 

  1. Mudah dimiliki.
  2. Tidak perlu simpan stok.
  3. Tidak perlu packing delivery.
  4. Tiada had jualan (unlimited).
  5. Untung cepat + senang jual.


Anda Nak ?


Yang bagusnya semua ebook ini disertakan lesen jualan semula (resell rights).

Anda boleh download kesemuanya dan jual semula menjadi duit poket paling lumayan.



Dan kami sertakan produk ebook 'killer' yang laris sepanjang masa iaitu ebook Formula Copywriting Strategi Commando yang telah menyebabkan jutaan sales para client kami sebelum ini.

      ✅ Miliki Idea Ayat Power Bisnes
      ✅ Pukau Pelanggan Lebih Pantas
      ✅ 8 Strategi Proven Success


Screenshot sebahagian mukasurat ebook copywriting Strategi Commando



Ini barulah power.... sebab anda boleh guna semua ebook terbaik ini.

Namun,

Persoalan yang paling penting adakah anda ingin menjadi lebih pantas berjaya ?

Jika jawapannya YA.

Leh segera grab peluang semua Lubuk Infoproduk ini sementara masih promosi murah tak masuk akal sementara kami masih belum berubah fikiran. 


Special Offer Lubuk Infoproduk
-----------------------------
Harga Promo : RM50.00
Harga Sebenar : RM200.00
-----------------------------

Boleh grab sekarang dengan confirmkan payment RM50.00 dengan click pada button tempah sekarang sebelum offer ini habis direbut orang !





Nak Design Cover Ebook 3D Sepantas 5 Minit ?
Nak Jimat Duit Dan Masa ?

Kini semua orang boleh design macam professional graphic designer walaupun tanpa guna sebarang software mahal atau canggih seperti Adobe Photoshop. Malah ia membuatkan reputasi ebook anda kelihatan lebih premium dan hebat di mata pelanggan.

Nak buat ebook sendiri sudah semakin mudah dengan adanya Ms Word sahaja sudah memadai untuk convert kepada PDF secara automatic. Apa jua ebook anda boleh buat untuk viralkan product, service atau business anda sekarang kepada jutaan prospect di dalam facebook atau whatsapp.

Yang penting cover ebook perlu menarik untuk capture perhatian orang ramai.... Sebab itulah kami bongkar rahsia bagaimana nak cantikkan cover ebook 3D anda dengan pantas tanpa guna Photoshop.

 perlu install software
 perlu photoshop
 perlu pening pasal design lagi



Ada 100 jenis template design cover ebook yang anda boleh guna dan edit ikut suka hati sebab ia boleh diadjust ikut keperluan. Termasuklah nak letakkan gambar produk atau servis mahupun ayat teks perkataan yang bersesuaian.

Dan ada juga special effects seperti background, ribbon , shape , tag, label dan sebagainya diberikan untuk anda gunakan sehabis baik mungkin.


    


Senang je sebab ianya drag & drop. Main click saja sudah muncul di dalam design cover ebook 3D anda lebih cepat kerana ia dibina seringkas mungkin untuk kegunaan newbie dan semua yang minat nak mempunyai brand ebook sendiri lebih pantas.




Kemudian anda boleh download 2D atau 3D cover ebook ikut pelbagai jenis bentuk menarik yang menepati selera anda. Yang penting ia akan siap dalam beberapa minit sahaja hanya gunakan sistem online ini.

Yang paling best anda boleh gunakan lifetime tanpa batasan dan boleh jual design rekabentuk cover 3D ebook ini dengan kadar RM50 per design di pasaran. Ianya bisnes yang amat menguntungkan !

Anda berminat nak join ?

Ok anda bertuah kerana kami memberikan special offer kepada yang rebut sekarang tawaran ini sebelum dinaikkan harga.

Kami berikan 50% diskaun dan anda boleh miliki sistem terbaik ini dengan kadar harga termurah RM69.00 sahaja lifetime promotion. Grab sekarang sebelum ia naik sampai cecah harga asal RM150.00.

Segera click pada button tempahan di bawah...





Ketika ini saya masih bermain dengan BB-1 robot comel seiras robot BB-8 di dalam movie Star Wars : The Force Awakens yang cukup 'energetic' dan membuatkan kita hanyut dalam dunia adventure yang tiada sempadan.

Begitu juga tahun 2017.. penuh adventure.

Sama ada kita ready persiapan untuk tempuhi kesemuanya, atau main redah langgar dinding sampai rebah tersungkur.

But... saya sayangkan usahawan kita.. Sebab itu tak nak lihat ada yang jatuh teruk kerana tak tahu teknik yang lebih bagus untuk bisnes mereka. Ada masanya kita patut korek rahsia terbaik para billionaire dunia yang memang mempunyai 'unfair' advantage dalam business.

Contoh seperti konsep autopilot dalam bisnes bila kita 'auto delegate' beberapa task yang penting dalam business sama ada dalam part 'production' + 'sales' + 'marketing' dan lain-lain.

Contoh 'marketing' yang telah diautopilotkan sepenuhnya.


Bayangkan anda mempunyai 'staff percuma' yang sudi mempromosikan bisnes anda 24 jam sehari tanpa sebarang gaji.

Kemudian 'sistem' akan generate automatic kiraan 'komisen' setiap masa tanpa perlu kita kira manual seperti dalam mesin cash register di premis kedai fizikal.

Ya, ianya tak mustahil.

Anda boleh miliki 'tentera bisnes' yang bekerja automatic tanpa perlu buat marketing manual sepertimana biasa.

Kita tak perlu buat fb ads , email marketing maupun google adwords.

Sebaliknya 'tentera' tersebut akan buat semua itu bagi pihak kita.

Menarik kan ?


Malah lebih senang 'close sale' kerana pelanggan anda lebih 'trust' bisnes anda bila ada sistem autopilot yang powerful untuk capture semua data pelanggan, web traffic dan juga memudahkan bisnes expand lebih besar dan lebih global di seluruh dunia.


Contoh capture data pelanggan dari segi pembayaran melalui online banking, paypal maupun mana-mana payment gateway yang reliable. Ini sebenarnya memudahkan kerja anda untuk monitor pembayaran yang 'valid' dan supaya elakkan kena tipu oleh mana-mana pihak yang saja menguji kesabaran.


Berikut adalah jumlah komisen yang telah kami share dalam masa singkat tak sampai seminggu sahaja. Memang huru hara sebab sistem autopilot ini memang 'berhantu' jika benar-benar faham strategi yang tepat.

Nak tahu lagi ?

Kami akan bongkarkan rahsia bisnes autopilot ini kepada anda di dalam sesi istimewa personal coaching RahsiaEbiz.Com bermula Januari 2017.

Jika ada yang berminat boleh segera send mesej wasap kepada kami :

NAMA jarak  AUTOPILOT 
kepada 019 339 6658 (fahmy)

InshaAllah 5 orang terawal join akan mendapat bonus istimewa bernilai RM5,000 yang terdiri daripada sistem database pelanggan yang super powerful.

Kita sambung di dalam wasap nanti.

Cepat sebelum terlambat !



Tahun 2017 sudah tiba...
Sudah ada secret weapon untuk ledakkan bisnes tahun ini ?

Jika ada , bagus alhamdulillah. Dan jika belum ada hendaklah baca dulu blog ini sampai habis.

Begitu juga dengan newbie yang baru nak buat bisnes. Tahun 2017 lebih banyak pesaing baru dan hanya yang PALING unik sahaja akan kekal di hadapan.

Memang situasi sekarang sudah semakin getir. Sebab itulah para usahawan perlu sedar RISIKO yang ada di hadapan mereka tanpa disedari. Mentor saya katakan ianya tak nampak nyata tetapi ia tetap wujud tanpa sedar... Itulah BLINDSPOT.

Antara risiko blindspot yang selalu ditemui :
  1. Tak tahu di mana lubuk pelanggan sebenar
  2. Buat spam atau blast iklan tanpa arah tujuan
  3. Semua kerja promosi, packing, delivery & marketing buat sendiri
  4. Tak simpan database pelanggan sedia ada dengan sistematik
  5. Tak tahu urus cashflow duit di antara business vs personal
  6. Tak buat 'business canvas' sebagai peta bisnes
  7. Tak sedar pesaing sedang memintas akhirnya bisnes sendiri tersungkur

Ini di antara blindspot yang sering usahawan tak sedar dipermulaan yang bakal membawa kepada risiko lebih besar di kemudian hari.

Ada yang jumpa saya dah rugi RM2 juta disebabkan salah 1 blindspot di atas, memang nampak gayanya usahawan tersebut terpaksa membayar harga yang teramat mahal untuk sebuah pengalaman yang berguna.

Masih belum terlambat kerana kita boleh belajar dengan lebih smart, lebih pantas dan lebih menguntungkan dengan mengenalpasti blindspot yang utama dalam bisnes seharian.

Kalau anda tak buat segera analisa blindspot ini, saya khuatir bisnes anda mungkin menuju ke arah situasi merbahaya bagaikan telur di hujung tanduk.

Sebelum terlambat....

Cuba check 7 blindspot di atas sama ada bisnes anda mempunyai masalah yang sama dan belum diselesaikan bagaikan 'time bomb' yang bakal meletus bila-bila masa.

Jika ada lebih daripada 3 blindspot di atas mungkin anda patut selesaikannya segera kerana tahun 2017 bisnes boleh terus 'survive' merentasi pelbagai liku cabaran sepanjang tahun.

Jika boleh lakukannya, saya percaya kejayaan lebih pantas menghampiri anda.

Antara ilmu penting untuk usahawan 2017 adalah :

  1. Strategi Jutaan Pelanggan Secara Zero Cost Marketing
  2. Rahsia Lubuk Sistem Database Sebagai Lombong Emas Bisnes
  3. Kuasa Ayat Power Copywriting Memukau Pelanggan


Moga anda sempat merebut semua ilmu terbaik ini untuk menggandakan KUASA bisnes anda ke tahap yang lebih luarbiasa hebat !

Alhamdulillah.. Memang meletops sudah buah tangan terbaru ebook yang ditulis hampir 2 bulan ini telah mengegarkan dunia maya sejak akhir-akhir ini. Selepas kejayaan DutaNaga & Rahsia Golden Triangle kini satu lagi platform khusus dan popular di kalangan kita adalah Whatsapp.

Mengapa Whatsapp ?

Saya telah menulis panjang lebar di dalam web Wasap.Com.My dan sekali lagi ingin menulis khusus buat anda yang sudi mengunjungi blog epic ini sebagai tanda kasih sayang.

Persoalan mengapa Whatsapp begitu penting adalah kerana 3 faktor yang saya kira menjadi penyebab utama saya menulis ebook Kuasa Whatsapp Marketing.


1. Belum Ada Ebook Yang Benar² Best Mengenai Whatsapp

Sepanjang saya terlibat dalam dunia online business dan meninjau mana-mana pihak yang sudah buat ebook khusus mengenai whatsapp dalam bahasa Melayu sememangnya mengecewakan dan adakalanya content ebook whatsapp tidak seperti yang diharapkan. Saya pernah beli 1 ebook bernilai RM60 dan disajikan maklumat asas yang diceduk daripada Google tanpa segan silu menyatakan the best ebook ever. Saya amat kecewa dengan content ebook tersebut dan ambil keputusan untuk menulis ebook Whatsapp sendiri dengan pasukan khas under company Creative Onemedia Sdn Bhd. Alhamdulillah hasilnya dalam masa 2 bulan kami berjaya siapkan ebook 111 mukasurat + 12 video terbaik dimuatkan sebagai EXTRA bonus untuk pelanggan Wasap.Com.My dan jika dikira kos modal penerbitan ebook ini mencecah 5 angka.




2. Salah Faham Method Marketing 'BLAST' Di Dalam Whatsapp

Salah 1 sebab mengapa saya tulis ebook Wasap ini adalah kerana mindset usahawan kita terlalu bergantung dengan software atau robot untuk blasting semua mesej dalam Wasap sampai menyebabkan akaun mereka diblocked atau dibanned.

Idea BLAST atau 'spam' iklan berulang kali di merata nombor wasap tanpa permission penerima adalah SALAH DI SISI UNDANG-UNDANG dan boleh didakwa di bawah Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

Oleh kerana untuk menyelamatkan lebih banyak bisnes online orang kita, saya ambil pendekatan menulis ebook sebagai wadah paling simple tetapi berkesan untuk usahawan kembali right on track dengan 5 Strategi Wasap Power yang kami dedahkan.


Yang menariknya dengan strategi WASAP Power inilah yang menyebabkan jualan kami huru hara sampai 'tersedut' lebih 1,000 no wasap pelanggan tanpa sebarang kos marketing. Tidak perlu sebarang software robot atau auto reply kerana konsep WASAP amat pentingkan 'human touch' yang meningkatkan kadar 'close sales' dengan lebih natural semulajadi tanpa hard sell !

So boleh dikatakan kami ajar cara organic marketing yang lebih memukau pelanggan.


3. Berkongsi ILMU & Untung Sebagai Tanda Kasih Sayang

Oleh kerana kami amat suka share ilmu-ilmu terbaik di dalam ebook Wasap Power dalam masa yang sama suka 'berkongsi' bersama pelanggan nilai-nilai persahabatan dalam bisnes. Kami tidak kedekut dan malah memberikan sebahagian keuntungan bersama para agen affiliate dengan menyediakan komisen yang tinggi (RM70 seunit jualan) serta hadiah wang tunai EXTRA cash sehingga mencecah jumlah RM10,000 eksklusif untuk yang berjaya.



Ya, maybe ada yang menyatakan kami gila bagi offer tinggi macam ini. But semuanya terbukti kerana ianya memang benar-benar yakin hebat segala content yang kami curahkan dalam ebook ini sebenarnya lebih dari apa yang dijangkakan. Bila content bagus, maka the rest will be the best...

Bukti ebook Wasap Power ini menjadi hot product bila semakin ramai agen affiliate kami memecahkan rekod 5 angka dalam masa kurang seminggu.


Best kan setiap minggu macam ini ?

Semuanya tak mustahil... mereka telah pecahkan rekod dan kini giliran anda pula.

Nak tak ?

Kami sentiasa membimbing para pelanggan ebook Wasap Power di dalam group wasap VIP dan anda boleh grab offer sebelum habis dengan click button register sekarang :


Dapatkan kod kupon diskaun dan jimat RM100 dengan taip kod : wasap2017

Dan automatically melayakkan anda menyertai cabaran contest affiliate bernilai RM10,000 !



Alhamdulillah.. 

Ramai sebelum ini nak tau pasal rahsia Branding POWER dalam business masing-masing. Even tiada produk atau busines sendiri kita paling mudah boleh lakukan adalah 'Personal Branding' secara sistematik.

Kenapa perlu ada branding ?
  1. Melebarkan kuasa pengaruh bisnes anda tanpa batasan !
  2. Boleh 'override' pesaing bisnes lebih mudah !
  3. Mampu memukau jutaan tribes pelanggan yang setia !

Dengan kuasa BRANDING yang sebenar akan membantu growth business , meningkatkan jualan , menggandakan pelanggan , memudahkan campaign awareness serta mempercepatkan kadar kejayaan terutamanya mencapai break even point (BP).

Lebih surprise adalah anda akan bersama dua mentor usahawan bergabung dalam sesi Branding P.O.W.E.R ini antaranya adalah Coach Fahmy Adam iaitu pengasas portal DutaNaga yang telah terlibat dalam pelbagai project branding bagi corporate client di dalam dan luar negara.


Mentor yang kedua adalah Sifu Adli Effendy yang merupakan seorang pakar media strategist istimewa daripada Astro Awani yang bakal membantu branding usahawan di dalam mainstream media tv.


Yang paling best anda boleh tanya bagaimana nak bersiaran 3 minit di Astro Awani percuma.

Best kan ?

Ok bagi yang inginkan kuasa branding yang hebat dan pantas sebagaimana kejayaan para peserta kami sebelum ini telah terbukti berjaya :

   

Anda nak berjaya seperti mereka ?

Anda bertuah bakal memiliki ilmu strategi perniagaan : 

✔ Kuasa Branding P.O.W.E.R 
✔ Rahsia Super Viral Marketing 
✔ Teknik Pukau Jutaan Pelanggan

Ianya mampu dicapai dan boleh dipraktikkan dengan lebih mudah sepanjang dalam class Seminar Branding Power yang eksklusif pertama dan juga yang terakhir.

Malah anda akan belajar rahsia bagaimana nak buat logo brand business anda terpampang di kapal terbang eksklusif ini selama 1 minit dengan pantas.....


Best kan ?

Oleh kerana segala content ilmu ini cukup teramat special dan kini tinggal 30  25  17  15  5 seats terakhir sebelum ia habis sold out....

Bertindak sekarang dengan confirmkan kehadiran anda click Register Now sebelum terlambat.





Nak 20,000 likes percuma ?
Nak tingkatkan kuasa business anda ?

Kini sudah ada cara paling mudah dan jimat tanpa sebarang kos fb ads.

Malah dah jimat duit marketing dekat 5 angka !

Ya, saya dah gunakannya sampai dapat 20,000 likes ini di dalam fanpage rasmi Fahmy dan anda boleh check sekarang sebab ia semakin bertambah demi hari tanpa sebarang kos !

Lihat bukti statistic ini.


Malah dengan teknik Organic Marketing yang telah terbukti berjaya menyebabkan bisnes kita huru hara dan mendapatkan customers secara lebih santai. Ianya telah diautomasikan supaya business kita sentiasa autopilot !

Super Auto Invite Likes !
✅ 1 Click Mudah & Pantas !
Sesuai Untuk Newbie !



Dalam masa yang sama kami akan ajarkan bagaimana nak close sales customer lebih mudah secara Organic Marketing ini. Ia mampu meledakkan apa jua bisnes tak kira jenis produk atau servis kerana database prospect pelanggan kami telah sediakan.

✅ Miliki Jutaan Database Prospect !
✅ Lajukan Sales Macam Roket !
✅ Bongkar Sistem 'Secret' Bernilai 5 Angka !

Jika anda perlukan yang lebih advanced.

Kami akan bongkarkan rahsia ultra-marketing intelligence yang membolehkan anda korek no hp friends anda di dalam facebook....


Bayangkan anda boleh dapat ribuan no hp friends tanpa batasan.

Ini bermakna business anda boleh dapatkan lebih banyak data dan yang mereka yang aktif berfacebook supaya lebih mudah convert sales.

Inilah sebenarnya rahsia...

Anda Nak ?

Sayangnya offer ini akan tamat tak lama lagi...

Segera join sekarang dengan click button ' Saya Nak ' sebelum terlambat!



Alhamdulillah... Sempat nak update mengenai satu lagi rahsia mentor luar negara yang berjaya override loopholes di dalam facebook system untuk memudahkan manfaat usahawan paling dahsyat setakat ini membolehkan anda:

✅ Auto Send PM Message 5,000 friends FB
✅ 1 Click Mudah & Pantas
✅ Sesuai Untuk Newbie

Bayangkan kuasa mesej viral ini akan tersebar pada 5,000 friends dan anda boleh kaut 1,000 nombor whatsapp friends anda dengan cepat.

❌ perlu pening programming
❌ perlu penat coding
❌ perlu berpeluh fikir..

Cukup hanya 1 click mudah dan pantas !

Boleh lihat video eksklusif Rahsia Golden Triangle di bawah ini.




[ Klik pada HD untuk kualiti terbaik video ]

Ia telah berjaya menghuru-harakan inbox pm kami sehingga tak larat nak reply.

Seriously !

Kalau dah start dengan database prospect pelanggan yang telah kami berikan dalam Vip Golden Triangle maka anda akan cepat kumpul 5,000 friends tanpa sebarang kos !

Kemudian anda gunakan teknik auto send message ini untuk kaut nombor whatsapp friends yang aktif berfacebook. Ia telah menjimatkan masa untuk filter friends yang dorman dan anda dapat very high quality whatsapp numbers !

    

Inilah penangannya......

Huru-hara dalam 3 whatsapp group sekaligus... Memang targetted + active users !

Tak mustahil anda boleh sedut 1,000 no whatsapp berkualiti tinggi ini dalam masa singkat.

Kami sudah alaminya.

Kini giliran anda pula....

Nak ?

Ok segera click pada button SAYA NAK untuk rebut terus !!


Alhamdulillah... Selagi ada nafas.. Kita teruskan perjuangan ini sehingga ke akhirnya... 2016 adalah antara yang terbaik membuktikan 'stamina' usahawan sebenar !

Inilah rahsia lubuk yang terbaik pernah ada dalam sepanjang arena cyberpreneur  di Malaysia ini. Memang agak luarbiasa kerana lebih 100 muka surat penuh debaran. Teruja dengan rahsia terbaik dibongkar 


Ebook ini adalah rahsia yang dikorek daripada peti besi 'vault' para mentor² jutawan.

Menggabungkan ebook + video + sistem + group coaching yang paling eksklusif bersama para mentor perniagaan baik online maupun offline. Isi kandungan berkualiti tinggi nilainya dan para usahawan boleh aplikasikan setiap tip² underground hebat ini.


Antara yang paling ketara adalah kandungan lubuk Rahsia Golden Triangle :

           1. Rahsia Products HOT + Murah
           2. Rahsia Peoples + Jutaan Database Pelanggan
           3. Rahsia Positioning + Road Map Jutawan

Boleh lihat preview dalaman terbaik lubuk usahawan di dalam video ini 


Sebenarnya ketika kami buka pre-order Rahsia Golden Triangle bebaru ini telah pun SOLD OUT sebanyak 60 slot terawal. Sungguh tak sangka betapa ramainya usahawan mencari-cari lubuk macam emas sebegini.

Malah tak kurang yang mengatakan kami memang 'gila' bagi lubuk macam ni murah tak masuk akal.


     

Dan sebenarnya ada banyak lagi surprise nak bagitau dalam offer terbaru kami. Kerana masih ada yang mahu pakej ini murah tetapi dapat semuanya termasuk ebook + video + group coaching.

Yang paling alter terahsia bakal menggemparkan ialah kami nak share 1 teknik dahsyat nak extract no hp friends anda di dalam facebook secara automatic !

Contoh di bawah :


Ada banyak no hp yang active di dalam profile facebook dan kita boleh kumpul untuk strategi whatsapp marketing pula. Best kan.....


Contoh no hp yang telah diextract daripada facebook dan disimpan automatic dalam format excel...

Anda nak ?

Ok segera click pada button SAYA NAK ini untuk terus rebut offer paling gila ini....