Tahun 2016 sudah di penghujungnya.
Macam mana prestasi perniagaan anda tahun ini ?

Jika bagus alhamdulillah. Dan jika ada masalah segera selesaikannya kerana tahun 2017 dikatakan LEBIH mencabar dan sukar berbanding sebelumnya.

Begitu juga dengan newbie yang baru nak buat bisnes. Tahun 2017 lebih banyak pesaing baru dan hanya yang PALING unik sahaja akan kekal di hadapan.

Memang situasi sekarang sudah semakin getir. Sebab itulah para usahawan perlu sedar RISIKO yang ada di hadapan mereka tanpa disedari. Mentor saya katakan ianya tak nampak nyata tetapi ia tetap wujud tanpa sedar... Itulah BLINDSPOT.

Antara risiko blindspot yang selalu ditemui :
  1. Tak tahu di mana lubuk pelanggan sebenar
  2. Buat spam atau blast iklan tanpa arah tujuan
  3. Semua kerja promosi, packing, delivery & marketing buat sendiri
  4. Tak simpan database pelanggan sedia ada dengan sistematik
  5. Tak tahu urus cashflow duit di antara business vs personal
  6. Tak buat 'business canvas' sebagai peta bisnes
  7. Tak sedar pesaing sedang memintas akhirnya bisnes sendiri tersungkur

Ini di antara blindspot yang sering usahawan tak sedar dipermulaan yang bakal membawa kepada risiko lebih besar di kemudian hari.

Ada yang jumpa saya dah rugi RM2 juta disebabkan salah 1 blindspot di atas, memang nampak gayanya usahawan tersebut terpaksa membayar harga yang teramat mahal untuk sebuah pengalaman yang berguna.

Masih belum terlambat kerana kita boleh belajar dengan lebih smart, lebih pantas dan lebih menguntungkan dengan mengenalpasti blindspot yang utama dalam bisnes seharian.

Kalau anda tak buat segera analisa blindspot ini, saya khuatir bisnes anda mungkin menuju ke arah situasi merbahaya bagaikan telur di hujung tanduk.

Sebelum terlambat....

Cuba check 7 blindspot di atas sama ada bisnes anda mempunyai masalah yang sama dan belum diselesaikan bagaikan 'time bomb' yang bakal meletus bila-bila masa.

Jika ada lebih daripada 3 blindspot di atas mungkin anda patut selesaikannya segera sebelum 2017 menjelang supaya bisnes boleh terus 'survive' merentasi pelbagai liku cabaran sepanjang tahun.

Jika boleh lakukannya, saya percaya kejayaan lebih pantas menghampiri anda.

Dan sekiranya perlukan bantuan untuk selesaikan blindspot business dengan lebih smart maka anda boleh join sesi personal coaching mulai Jan 2017 nanti dengan isi borang tempahan di RahsiaEbiz.Com sebelum terlambat.

Alhamdulillah.. Memang meletops sudah buah tangan terbaru ebook yang ditulis hampir 2 bulan ini telah mengegarkan dunia maya sejak akhir-akhir ini. Selepas kejayaan DutaNaga & Rahsia Golden Triangle kini satu lagi platform khusus dan popular di kalangan kita adalah Whatsapp.

Mengapa Whatsapp ?

Saya telah menulis panjang lebar di dalam web Wasap.Com.My dan sekali lagi ingin menulis khusus buat anda yang sudi mengunjungi blog epic ini sebagai tanda kasih sayang.

Persoalan mengapa Whatsapp begitu penting adalah kerana 3 faktor yang saya kira menjadi penyebab utama saya menulis ebook Kuasa Whatsapp Marketing.


1. Belum Ada Ebook Yang Benar² Best Mengenai Whatsapp

Sepanjang saya terlibat dalam dunia online business dan meninjau mana-mana pihak yang sudah buat ebook khusus mengenai whatsapp dalam bahasa Melayu sememangnya mengecewakan dan adakalanya content ebook whatsapp tidak seperti yang diharapkan. Saya pernah beli 1 ebook bernilai RM60 dan disajikan maklumat asas yang diceduk daripada Google tanpa segan silu menyatakan the best ebook ever. Saya amat kecewa dengan content ebook tersebut dan ambil keputusan untuk menulis ebook Whatsapp sendiri dengan pasukan khas under company Creative Onemedia Sdn Bhd. Alhamdulillah hasilnya dalam masa 2 bulan kami berjaya siapkan ebook 111 mukasurat + 12 video terbaik dimuatkan sebagai EXTRA bonus untuk pelanggan Wasap.Com.My dan jika dikira kos modal penerbitan ebook ini mencecah 5 angka.




2. Salah Faham Method Marketing 'BLAST' Di Dalam Whatsapp

Salah 1 sebab mengapa saya tulis ebook Wasap ini adalah kerana mindset usahawan kita terlalu bergantung dengan software atau robot untuk blasting semua mesej dalam Wasap sampai menyebabkan akaun mereka diblocked atau dibanned.

Idea BLAST atau 'spam' iklan berulang kali di merata nombor wasap tanpa permission penerima adalah SALAH DI SISI UNDANG-UNDANG dan boleh didakwa di bawah Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

Oleh kerana untuk menyelamatkan lebih banyak bisnes online orang kita, saya ambil pendekatan menulis ebook sebagai wadah paling simple tetapi berkesan untuk usahawan kembali right on track dengan 5 Strategi Wasap Power yang kami dedahkan.


Yang menariknya dengan strategi WASAP Power inilah yang menyebabkan jualan kami huru hara sampai 'tersedut' lebih 1,000 no wasap pelanggan tanpa sebarang kos marketing. Tidak perlu sebarang software robot atau auto reply kerana konsep WASAP amat pentingkan 'human touch' yang meningkatkan kadar 'close sales' dengan lebih natural semulajadi tanpa hard sell !

So boleh dikatakan kami ajar cara organic marketing yang lebih memukau pelanggan.


3. Berkongsi ILMU & Untung Sebagai Tanda Kasih Sayang

Oleh kerana kami amat suka share ilmu-ilmu terbaik di dalam ebook Wasap Power dalam masa yang sama suka 'berkongsi' bersama pelanggan nilai-nilai persahabatan dalam bisnes. Kami tidak kedekut dan malah memberikan sebahagian keuntungan bersama para agen affiliate dengan menyediakan komisen yang tinggi (RM70 seunit jualan) serta hadiah wang tunai EXTRA cash sehingga mencecah jumlah RM10,000 eksklusif untuk yang berjaya.



Ya, maybe ada yang menyatakan kami gila bagi offer tinggi macam ini. But semuanya terbukti kerana ianya memang benar-benar yakin hebat segala content yang kami curahkan dalam ebook ini sebenarnya lebih dari apa yang dijangkakan. Bila content bagus, maka the rest will be the best...

Bukti ebook Wasap Power ini menjadi hot product bila semakin ramai agen affiliate kami memecahkan rekod 5 angka dalam masa kurang seminggu.


Best kan setiap minggu macam ini ?

Semuanya tak mustahil... mereka telah pecahkan rekod dan kini giliran anda pula.

Nak tak ?

Kami sentiasa membimbing para pelanggan ebook Wasap Power di dalam group wasap VIP dan anda boleh grab offer sebelum habis dengan click button register sekarang :


Dapatkan kod kupon diskaun dan jimat RM100 dengan taip kod : wasap2017

Dan automatically melayakkan anda menyertai cabaran contest affiliate bernilai RM10,000 !



Alhamdulillah.. 

Ramai sebelum ini nak tau pasal rahsia Branding POWER dalam business masing-masing. Even tiada produk atau busines sendiri kita paling mudah boleh lakukan adalah 'Personal Branding' secara sistematik.

Kenapa perlu ada branding ?
  1. Melebarkan kuasa pengaruh bisnes anda tanpa batasan !
  2. Boleh 'override' pesaing bisnes lebih mudah !
  3. Mampu memukau jutaan tribes pelanggan yang setia !

Dengan kuasa BRANDING yang sebenar akan membantu growth business , meningkatkan jualan , menggandakan pelanggan , memudahkan campaign awareness serta mempercepatkan kadar kejayaan terutamanya mencapai break even point (BP).

Lebih surprise adalah anda akan bersama dua mentor usahawan bergabung dalam sesi Branding P.O.W.E.R ini antaranya adalah Coach Fahmy Adam iaitu pengasas portal DutaNaga yang telah terlibat dalam pelbagai project branding bagi corporate client di dalam dan luar negara.


Mentor yang kedua adalah Sifu Adli Effendy yang merupakan seorang pakar media strategist istimewa daripada Astro Awani yang bakal membantu branding usahawan di dalam mainstream media tv.


Yang paling best anda boleh tanya bagaimana nak bersiaran 3 minit di Astro Awani percuma.

Best kan ?

Ok bagi yang inginkan kuasa branding yang hebat dan pantas sebagaimana kejayaan para peserta kami sebelum ini telah terbukti berjaya :

   

Anda nak berjaya seperti mereka ?

Anda bertuah bakal memiliki ilmu strategi perniagaan : 

✔ Kuasa Branding P.O.W.E.R 
✔ Rahsia Super Viral Marketing 
✔ Teknik Pukau Jutaan Pelanggan

Ianya mampu dicapai dan boleh dipraktikkan dengan lebih mudah sepanjang dalam class Seminar Branding Power yang eksklusif pertama dan juga yang terakhir.

Malah anda akan belajar rahsia bagaimana nak buat logo brand business anda terpampang di kapal terbang eksklusif ini selama 1 minit dengan pantas.....


Best kan ?

Oleh kerana segala content ilmu ini cukup teramat special dan kini tinggal 30  25  17  15  5 seats terakhir sebelum ia habis sold out....

Bertindak sekarang dengan confirmkan kehadiran anda click Register Now sebelum terlambat.





Nak 20,000 likes percuma ?
Nak tingkatkan kuasa business anda ?

Kini sudah ada cara paling mudah dan jimat tanpa sebarang kos fb ads.

Malah dah jimat duit marketing dekat 5 angka !

Ya, saya dah gunakannya sampai dapat 20,000 likes ini di dalam fanpage rasmi Fahmy dan anda boleh check sekarang sebab ia semakin bertambah demi hari tanpa sebarang kos !

Lihat bukti statistic ini.


Malah dengan teknik Organic Marketing yang telah terbukti berjaya menyebabkan bisnes kita huru hara dan mendapatkan customers secara lebih santai. Ianya telah diautomasikan supaya business kita sentiasa autopilot !

Super Auto Invite Likes !
✅ 1 Click Mudah & Pantas !
Sesuai Untuk Newbie !



Dalam masa yang sama kami akan ajarkan bagaimana nak close sales customer lebih mudah secara Organic Marketing ini. Ia mampu meledakkan apa jua bisnes tak kira jenis produk atau servis kerana database prospect pelanggan kami telah sediakan.

✅ Miliki Jutaan Database Prospect !
✅ Lajukan Sales Macam Roket !
✅ Bongkar Sistem 'Secret' Bernilai 5 Angka !

Jika anda perlukan yang lebih advanced.

Kami akan bongkarkan rahsia ultra-marketing intelligence yang membolehkan anda korek no hp friends anda di dalam facebook....


Bayangkan anda boleh dapat ribuan no hp friends tanpa batasan.

Ini bermakna business anda boleh dapatkan lebih banyak data dan yang mereka yang aktif berfacebook supaya lebih mudah convert sales.

Inilah sebenarnya rahsia...

Anda Nak ?

Sayangnya offer ini akan tamat tak lama lagi...

Segera join sekarang dengan click button ' Saya Nak ' sebelum terlambat!



Alhamdulillah... Sempat nak update mengenai satu lagi rahsia mentor luar negara yang berjaya override loopholes di dalam facebook system untuk memudahkan manfaat usahawan paling dahsyat setakat ini membolehkan anda:

✅ Auto Send PM Message 5,000 friends FB
✅ 1 Click Mudah & Pantas
✅ Sesuai Untuk Newbie

Bayangkan kuasa mesej viral ini akan tersebar pada 5,000 friends dan anda boleh kaut 1,000 nombor whatsapp friends anda dengan cepat.

❌ perlu pening programming
❌ perlu penat coding
❌ perlu berpeluh fikir..

Cukup hanya 1 click mudah dan pantas !

Boleh lihat video eksklusif Rahsia Golden Triangle di bawah ini.




[ Klik pada HD untuk kualiti terbaik video ]

Ia telah berjaya menghuru-harakan inbox pm kami sehingga tak larat nak reply.

Seriously !

Kalau dah start dengan database prospect pelanggan yang telah kami berikan dalam Vip Golden Triangle maka anda akan cepat kumpul 5,000 friends tanpa sebarang kos !

Kemudian anda gunakan teknik auto send message ini untuk kaut nombor whatsapp friends yang aktif berfacebook. Ia telah menjimatkan masa untuk filter friends yang dorman dan anda dapat very high quality whatsapp numbers !

    

Inilah penangannya......

Huru-hara dalam 3 whatsapp group sekaligus... Memang targetted + active users !

Tak mustahil anda boleh sedut 1,000 no whatsapp berkualiti tinggi ini dalam masa singkat.

Kami sudah alaminya.

Kini giliran anda pula....

Nak ?

Ok segera click pada button SAYA NAK untuk rebut terus !!


Alhamdulillah... Selagi ada nafas.. Kita teruskan perjuangan ini sehingga ke akhirnya... 2016 adalah antara yang terbaik membuktikan 'stamina' usahawan sebenar !

Inilah rahsia lubuk yang terbaik pernah ada dalam sepanjang arena cyberpreneur  di Malaysia ini. Memang agak luarbiasa kerana lebih 100 muka surat penuh debaran. Teruja dengan rahsia terbaik dibongkar 


Ebook ini adalah rahsia yang dikorek daripada peti besi 'vault' para mentor² jutawan.

Menggabungkan ebook + video + sistem + group coaching yang paling eksklusif bersama para mentor perniagaan baik online maupun offline. Isi kandungan berkualiti tinggi nilainya dan para usahawan boleh aplikasikan setiap tip² underground hebat ini.


Antara yang paling ketara adalah kandungan lubuk Rahsia Golden Triangle :

           1. Rahsia Products HOT + Murah
           2. Rahsia Peoples + Jutaan Database Pelanggan
           3. Rahsia Positioning + Road Map Jutawan

Boleh lihat preview dalaman terbaik lubuk usahawan di dalam video ini 


Sebenarnya ketika kami buka pre-order Rahsia Golden Triangle bebaru ini telah pun SOLD OUT sebanyak 60 slot terawal. Sungguh tak sangka betapa ramainya usahawan mencari-cari lubuk macam emas sebegini.

Malah tak kurang yang mengatakan kami memang 'gila' bagi lubuk macam ni murah tak masuk akal.


     

Dan sebenarnya ada banyak lagi surprise nak bagitau dalam offer terbaru kami. Kerana masih ada yang mahu pakej ini murah tetapi dapat semuanya termasuk ebook + video + group coaching.

Yang paling alter terahsia bakal menggemparkan ialah kami nak share 1 teknik dahsyat nak extract no hp friends anda di dalam facebook secara automatic !

Contoh di bawah :


Ada banyak no hp yang active di dalam profile facebook dan kita boleh kumpul untuk strategi whatsapp marketing pula. Best kan.....


Contoh no hp yang telah diextract daripada facebook dan disimpan automatic dalam format excel...

Anda nak ?

Ok segera click pada button SAYA NAK ini untuk terus rebut offer paling gila ini....




Sepanjang saya kendalikan personal coaching bagi para usahawan kita, ada yang hadir dari utara, timur, selatan maupun borneo sabah sarawak ke KL semata-mata ingin mendapatkan ilmu perniagaan, persyarikatan maupun strategi pemasaran terbaik untuk bisnes mereka.

Saya ucapkan tahniah yang dah sertai sesi personal coaching saya dan selalu doakan kejayaan mereka. Di sini terdetik di hati ingin menulis mengenai cabaran usahawan kita sepanjang coaching saya temui beberapa issue penting yang mungkin boleh dijadikan pengajaran dan iktibar bersama.

1. MINDSET Yang Belum Ready
Antara isu yang paling besar sepanjang kendalikan sesi coaching bila ada yang belum ready untuk terima idea-idea baharu dalam internet marketing kerana sudah terbiasa dengan teknik offline. Ada betulnya bila sudah terbiasa offline maka isu terbesarnya adalah sukar untuk melaksanakan idea online yang agak aneh dan baru bagi mereka ini. Pesan nasihat saya adalah orang berjaya boleh 'adapt' apa jua perkara baru dan 'overcome' perasaan takut atau phobia dengan lappy atau apa jua teknologi. Perasaan FEAR ini harus diganti. Harus ditukar dengan FEAR yang baru iaitu " Face Everything And Rise " barulah dapat cipta keajaiban dalam bisnes online + offline yang sungguh hebat ini.

2. SELF-ESTEEM Yang Lemah
Ada yang begitu inferiority complex sepanjang coaching saya dan suka membandingkan orang lain. Saya pesan kita harus 'hargai' atau love yourself tanpa bandingkan dengan orang lain. ALLAH sudah berikan semuanya yang terbaik kepada kita dari segi akal minda yang hebat, jasad jasmani yang serba cukup berfungsi serta iman Islam yang kental di hati sebagai panduan jalan dalam kehidupan. Orang Islam yang hebat tawakal tertinggi pada ALLAH Ta'ala dan tidak bertawakal dengan makhluk. Dalam bisnes kalau nak berjaya perlu follow jalan atau jejak orang-orang yang telah berjaya. SELF- ESTEEM boleh didevelop secara berperingkat dan tak perlu give up terlalu awal kerana kita masih mempunyai masa untuk improvised apa yang terkurang atau terlebih. Ambil contoh saudagar Islam terkaya Abd Rahman bin Auf yang boleh bermula sehelai sepinggang bila berhijrah ke Madinah dan menjadi kaya raya sehingga boleh menginfaqkan hartanya untuk perjuangan Islam. Bila kita tiru kejayaan seperti ini maka dengan sendirinya SELF-ESTEEM akan terbina tanpa perlu jeopardize perasaan diri sendiri.

3. DISIPLIN Yang Tidak Serius
Ok ini satu isu yang amat serius. Selepas hadir coaching saya dan diberikan database serta strategi bisnes yang spesifik untuk mereka maka TANGGUNGJAWAB yang seterusnya adalah laksanakan dan praktiskan apa yang dipelajari secara sungguh-sungguh tanpa bertangguh.

DISIPLIN kita harus berada pada tahap tertinggi.

Ini kerana orang yang berjaya bila buat sesuatu akan buat sampai habis !

Kita akan reach finish line walau sesukar mana sekalipun.


Bila semua ini kita serius laksanakan maka apa jua rintangan selepas ini akan menjadi semakin mudah dan makin biasa untuk ditangani. Yang penting adalah sejauh mana KEBERANIAN kita untuk menghabiskan apa yang telah kita mulakan.

Jika dah buat bisnes, alang-alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan.

Biarlah penat buat bisnes daripada membuang masa yang tidak menghasilkan apa-apa.

At least kita penat dan ada RESULTS.

Dari situ kita akan belajar sesuatu dalam life, iaitu hargai apa yang kita ada sekarang sebelum segalanya berakhir. Kita masih mempunyai masa untuk lakukan apa yang kita mahukan dalam life sekarang.

So stop wasting your time melayan ketakutan yang tidak real. Tidak wujud sebaliknya jadikan impian kita itu sesuatu yang real lebih bermanfaat dan bernilai dalam hidup.

Sama ada kita lakukannya sekarang, atau terlepas peluang ini selama-lamanya.

Selamat maju jaya buat anda dan teruskan usaha tanpa henti sampai ke Syurga.

Fii Amaanillah 




Alhamdulillah... Tahun 2016 adalah tahun terbaik usahawan untuk mencipta kejayaan besar dalam apa jua bisnes yang diceburi. Sempat share banyak ilmu baru yang mana para usahawan kita mampu untuk gunakannya sebaik mungkin.

Teknik NAGA kini sudah membantu ribuan usahawan newbie terutamanya untuk hasilkan jualan berganda dan jimat kos marketing lebih efisien. Contoh sepertimana Cik Puan Awin berjaya mempraktiskan NAGA dengan meraih respons ribuan prospek pelanggan berganda tanpa sebarang kos !


Sebenarnya ia tak sukar mana kerana selagi kita masih menggunakan facebook selagi itulah ianya boleh digunakan secara percuma.

Tak perlu lagi FB ADS.

Malah lebih baik gunakan NAGA yang baik ini lebih jimat kos !

   

Semuanya memang dah tak menang tangan.....

Penangan NAGA ini bukan sahaja telah berjaya menyebabkan usahawan semakin bersemangat nak buat bisnes, malah ada juga yang dah berhenti kerja tanpa pengetahuan saya.

But its ok... Pilihan di tangan anda. Saya cuma tunjukkan jalan yang mudah untuk berjaya di samping anda praktis sehabis baik mungkin seperti para peserta NAGA ini.

   

InshaAllah kami akan berikan kesemua video NAGA ini untuk anda miliki kelebihan terbaik dalam bisnes online lebih power seperti :

           ✅ Teknik Organic Likes
           Kuasa VIRAL dan TARGETTED
           100% Zero-Cost Marketing

Bukti cukup mudah nak dapatkan 20,000 likes di fanpage percuma tanpa sebarang kos !

Dalam masa yang sama bagaimana nak pukau pelanggan dengan 3 step mudah copywriting yang sesuai untuk semua jenis business. 

Semua ini adalah 'lubuk' idea mahal untuk para usahawan gunakan kesempatan dan peluang yang ada ini di www.dutanaga.com 

Tak sabar nak share ilmu terbaik pada semua.








Alhamdulillah... Sempat kami buat beberapa tips smart close sales yang sekian lama amat dinantikan oleh para usahawan semua. Di dalam module Rahsia Golden Triangle kami merungkai banyak strategi close sales antaranya seperti di atas menampilkan penggunaan whatsapp.

Mengapa whatsapp ?

Sebabnya semua orang lebih suka perkara simple semudah SMS tetapi percuma malah boleh send gambar dan files. Maka whatsapp menjadi pilihan tertinggi buat masa ini di Malaysia.


Selain daripada whatsapp, Rahsia Golden Triangle juga akan simplify kan business model anda yang bakal merubah 360 darjah daripada kecil-kecilan kepada besar-besaran.

Ini adalah cara untuk close sales lebih pantas dan luarbiasa dengan menggunakan sistem database pelanggan yang sistematik. Yup... Ramai usahawan mengadu macam mana nak urus data pelanggan dalam whatsapp yang panjang berjela. Malah hp asyik hang dan jem pulak tu.

Inilah kita sepatutnya sudah boleh categorize kan semua jenis no whatsapp kita menggunakan 1 sistem ready-to-go tanpa perlu susah payah upah programmer yang mahal. Dalam masa yang sama kita boleh tahu data maklumat pelanggan yang ada berduit dan berminat dengan bisnes kita. Konsep 'online survey' atau 'online form' ini kami simplify di dalam Rahsia Golden Triangle seperti gambar di bawah.


Online Form yang membolehkan kita 'membaca' rahsia pelanggan dan
simpan database mereka semudah click button.


Inilah yang dikatakan 'lubuk emas' rahsia poket pelanggan yang boleh ketahui dari segi credit card dan juga tahap business mereka. Kita boleh 'categorize' kan pelanggan mengikut negeri atau niche product dengan no whatsapp yang bersesuaian.

Senang bukan ?

Kesemua ini sudah ada video tutorial kami sediakan.

Nak tengok PERCUMA ?

Ok kami akan berikan rahsia ini di dalam whatsapp group Rahsia Golden Triangle dan anda boleh grab peluang ini dengan send mesej whatsapp kepada kami seperti :
NAMA < jarak > GOLDEN kepada 019 - 339 6658
Kami akan send info selanjutnya di dalam whatsapp group eksklusif nanti.


Selain itu kami akan berikan preview ebook dan video terbaru Rahsia Golden Triangle yang amat ditunggu para usahawan. 

Banyak rahsia terbongkar sebenarnya. Kerana ia menggabungkan 6 orang mentor di dalam karya kali ini. Dan anda mesti grab pulun sehabis baik kerana jarang sekali dapat kumpul idea terbaik ini buat masa sekarang.

Mulakan pengembaraan baru ini dengan lebih pantas dan RESULTS kejayaan bisnes anda juga akan menyusul lebih hebat !


Full house....!

Menggemparkan... 

Itulah yang dimaksudkan dengan para peserta DutaNaga yang semakin hari makin berjaya mencipta kejayaan hebat dalam apa jua niche business mereka. Ada yang datang dari pantai timur, dari selatan Johor dan utara segala ceruk yang ada di Malaysia hadir mengutip ilmu-ilmu terbaik kali ini.

 

Paling best para peserta DutaNaga akan diajarkan cara mengorek rahsia jutaan database prospect pelanggan boleh diperolehi tanpa sebarang kos. Malah manfaat terbaik diperolehi seperti :

      ✔ Berjuta Database Pelanggan
      ✔ Tingkatkan Jualan Berganda
      ✔ Jimat Masa, Tenaga & Kos
      ✔ Miliki Kuasa Viral & Targetted
      ✔ 7 NAGA  7x Ganda Kuasa Pemasaran




1 post fb yang menyebabkan bisnes anda huru hara diserbu pelanggan tanpa henti !

Shares : 72
Likes : 198
Comments : 290
Cost : RM0.00
ROI : 1000%

Anda nak macam ni ?

Inilah respons terbaik... RESULTS menunjukkan terlalu banyak comments dan shares dalam 1 post sempoi yang just guna NAGA 1 sahaja... ianya zero cost marketing !


Selain itu NAGA juga membantu anda mengorek lubuk rahsia mencari #hashtag paling popular dan boleh gandakan jutaan followers Instagram anda dengan tahu profile popular di Malaysia.

Nak ?


Semuanya sudah ada di dalam Video NAGA ini.

Just segera sign up di DutaNaga.Com

Dan anda akan dapat 1 tiket percuma class VIP DutaNaga eksklusif yang mana detail diumumkan dalam VIP Group.

Cepat.... Masa semakin pantas dan semua orang dah mula berpusu-pusu merebut NAGA !


AKTIFKAN NAGA ANDA SEKARANG !