Alhamdulillah sempena berkat bulan mulia Ramadhan Kareem ini kami akan buat firesale amal bagi tabung bantuan Palestin untuk disalurkan kepada saudara² kita di sana yang lebih memerlukan.

Saat ini warga Gaza Palestin telah diserang bertubi-tubi oleh zionist Israel laknatullah sehingga menyebabkan berpuluh orang kehilangan nyawa termasuk yang terbaru Razan al Najjar seorang medic yang sedang memberikan bantuan perubatan ditembak mati.

Atas rasa keprihatinan dan kasih sayang kita ini sama-sama membantu dengan apa jua cara yang termampu termasuklah aktiviti firesale terhad Ramadhan ini yang juga win-win situation yang mana para pelanggan firesale akan mendapat manfaat diskaun istimewa 3 infoproduk digital dalam masa yang sama menyumbang kepada tabung bantuan Palestin.



.................................................................................

DISKAUN FIRESALE
I n f o P r o d u k    D i g i t a l    2 0 1 8

.................................................................................


Firesale Produk #1
Ebook Magnet Rezeki


Karya penulisan istimewa yang menghimpunkan tip-tip magnet rezeki, tip pengurusan duit dengan sistem pairing kewangan dan juga rahsia-rahsia menjemput rezeki dengan mudah. Sebenarnya ia menjawab banyak persoalan mengenai rezeki dan juga ujian kenapa ada usahawan yang dulunya naik tinggi melangit dan ditimpa dugaan sehingga jatuh teruk. Semua persoalan tersebut telah dijawab dalam ebook istimewa ini.

Web Rasmi : magnetrezeki.com.my
Harga Asal : rm50
Harga Firesale : rm30 sahaja
Rebut SekarangKLIK DI SINI


.................................................................................


Firesale Produk #2
Ebook Wasap Power

Silibus marketing paling santai dengan hanya guna whatsapp @ wasap. Konsep marketing secara zero-cost ini amat diperlukan usahawan tambahan lagi wasap sememangnya popular dan boleh memberikan kelebihan kepada mana-mana perniagaan. Teknik WASAP Power ini berkesan untuk mengumpul sehingga lebih 1,000 no wasap prospek tanpa sebarang kos pemasaran.

Web Rasmi : wasap.com.my
Harga Asal : rm199
Harga Firesale : rm99 sahaja
Rebut SekarangKLIK DI SINI


.................................................................................



Firesale Produk #3
Sistem Database Pelanggan


Sistem database yang user friendly untuk capture data pelanggan dari segi maklumat peribadi termasuk no hp, emails, jenis kad kredit, tahap gaji bulanan maupun apa-apa parameter yang anda perlukan untuk segmenkan poket pelanggan anda mengikut produk atau servis perniagaan anda.  

Web Rasmi : www.sistemdatabase.ml
Harga Asal : rm150
Harga Firesale : rm90 sahaja
Rebut SekarangKLIK DI SINI


.................................................................................




All-In-One Firesale Package
Combo Diskaun Istimewa


Harga Asal : rm399
Harga Firesale : rm199 sahaja (3 produk jimat rm200)
Rebut Sekarang : KLIK DI SINI


Offer firesale ini terhad dan akan tamat tak lama lagi.
Hope anda boleh grab mana-mana yang berkenan di hati di samping meningkatkan momentum peduli Palestin di saat-saat getir ini yang memerlukan pembelaan semua.


Terima kasih di atas tanda keprihatinan anda yang selayaknya Allah ganjarkan pahala Syurga kelak. Sama-sama kita mewaqafkan diri untuk agama Allah, di samping membela saudara seaqidah kita yang sekian lama berjuang di barisan hadapan mempertahankan Palestin dan Masjidil Aqsa.

ربى سلمنا




Nak Rahsia Jualan Turbo ?
Nak Bisnes Autopilot ?

 Teruskan membaca.. 


Alhamdulillah apa yang dinantikan telah pun tiba masanya. Bayangkan anda miliki 'weapon' rahsia terbaik yang menjana 3X ganda kuasa pemasaran bisnes online maupun offline ! Malah anda akan miliki 3 jenis 'robot' yang tidak pernah tidur menjalankan segala proses pemasaran maupun close sale pelanggan tanpa henti !

Kelebihan ebook Superbot Marketing :

      ✅ Miliki Kuasa Autopilot
      ✅ Tingkatkan Jualan Berganda
      ✅ Teknik Viral & Pantas
      ✅ 100% Zero Cost Marketing




Ebook Superbot Marketing yang padat 130 mukasurat bagaikan 3-in-1 yang menggabungkan 3 jenis bot yang menggunakan platform Whatsapp, Messenger & Telegram. Inilah yang seumpamanya dibongkar kepada anda dalam bahasa Melayu eksklusif dengan strategi state-of-the-art yang dapat override segala kebuntuan anda dalam mencari teknik yang benar-benar berkesan dan fresh dari ladang.


Contoh Autoreply Whatsapp yang berfungsi 24 jam :



Anda akan miliki rahsia whatsapp bot ini di dalam ebook Superbot Marketing yang bakal dilancarkan tak lama lagi malah akan ditambah lagi dengan super auto schedule whatsapp business + personal + fb + email :



Anda boleh autoschedule ke dalam personal whatsapp dan juga multi group whatsapp dengan image sebagai attachment. Ini adalah teknik yang paling happening anda patut tahu...


  Bestkan rahsia terbaik ini ?  

Ini akan menjadi satu 'big advantage' bagi anda yang buat bisnes!

Anda tak perlu habiskan berpuluh ribu untuk develop sistem bot sendiri sebaliknya gunakan panduan ebook ini dan juga supertools yang kami sediakan. Jimat masa, kos dan tenaga malah hasil pun pantas.

Bukan itu saja, kami dedahkan juga messenger bot yang paling moden yang boleh mengautomasikan fanpage facebook anda dengan staff robot yang berkuasa artificial intelligence !



  Bagaikan Magik Luarbiasa !  

Kelebihan sistem messenger bot ini boleh melayani jutaan pelanggan tanpa rasa penat. Malah mereka tolong jawab mesej prospek pelanggan secara automatik biarpun kita tidur atau sedang bercuti sakan.

Orang kata inilah 'jin' ajaib yang boleh jawab salam dan reply mesej seolah-olah manusia.

Yang paling best adalah fungsi catalog bot yang membolehkan kita memaparkan segala produk kita dalam messenger bot tanpa sebarang kos. Ya.. memang ianya percuma yang kami dedahkan dalam ebook ini.

Bukan itu saja... 

Kami dedahkan juga kuasa Telegram yang crazy ini.




  Rahsia Ribuan Members Dalam Telegram  

Bayangkan anda mempunyai ribuan members di dalam 1 group telegram. Sure huru hara bisnes. Malah kapisiti terbesar group telegram boleh muat sehingga 100,000 orang manakala channel telegram adalah unlimited!

Anda boleh create checklist to do dan menu bot telegram.


  Auto schedule post & poll telegram bot  

Paling best anda boleh autopost dan schedule ke pelbagai group dengan telegram bot sendiri boleh dibina dengan beberapa clicks sahaja. Malah ada fungsi dinamik yang best seperti Poll & Vote untuk gambar di dalam group telegram.




Keistimewaan
Panduan Ebook Superbot 



Ebook panduan Superbot Marketing mengandungi 130 mukasurat padat dengan teknik power yang telah digunakan oleh pakar internet marketer seluruh dunia.





Ianya mempunyai illustrasi kreatif dan grafik yang menyegarkan mata, screenshot contoh perlaksanaan teknik bot marketing dengan bahasa yang paling mudah difahami.




Dan yang paling best ebook ini menggabungkan 3 jenis platform terbaik sekaligus dengan supertools hebat yang diberikan percuma. Biasanya di tempat lain akan dijual berasingan dengan harga yang amat mahal.





Malah turut dibongkarkan juga rahsia chatbot yang beroperasi di dalam website dan juga blog dapat menyimpan data prospect pelanggan untuk memudahkan broadcast message secara percuma !



Apa Kata Mereka ?
Pelanggan Ebook Superbot 






Ramai dah berjaya dengan Superbot ini...
Anda bila lagi ?




Ya, sempena perlancaran awal Superbot ini kami ingin memberikan hadiah lumayan wang tunai bernilai RM10,000 kepada yang berjaya dalam contest affiliate ini berlangsung. Dapatkan ebook ini sekarang bagi melayakkan anda menyertai contest ini di dalam group VIP Superbot !


………………………………………………………………………………

Ada lagi surprise..
Adakah anda ready ?

………………………………………………………………………………

Nak Lebih Jimat ?
Nak Lebih Untung ?
Rebut panduan ebook ini sekarang
sempena masih offer promosi terawal
………………………………………………………………………………
Anda dapat ebook + supertools + group support
Usah terlepas peluang ini lagi sebelum terlambat



Berapa harganya ?
Bukan RM700.00
Tidak pula RM370.00
Tak mungkin RM199.00
Wah… berapa ni….
Ok kami berikan anda diskaun special.. tapi ianya terhad !
Very limited.
Segera rebut tawaran terakhir ini sekarang
dan anda akan dapat join eksklusif dalam group whatsapp VIP Superbot

Boleh click di sini untuk order atau tekan button di bawah :



Antara soalan yang diajukan oleh para peserta kami sama ada dalam class usahawan maupun sesi coaching eksklusif adalah berkaitan dengan sales jatuh merudum, tiada pelanggan dan iklan tidak berkesan. Setelah dibuat analisa dan diagnos semua business model mereka maka kami simpulkan 3 sebab utama sales masih krik krik krik....

1. Tidak mempunyai data targetted prospect

Biasanya 90% newbie tak kenal pelanggan, malah tak tahu kat mana nak cari lubuk pelanggan yang benar-benar berpotensi tinggi. Oleh demikian kebanyakan aktiviti marketing mereka boleh dikatakan 'membakar' duit untuk iklan yang tidak kena pada tempatnya. Bila proses marketing tidak targetted, maka ia hanya akan menghanguskan duit, masa dan tenaga sahaja. Solusi masalah ini kami telah memuatkan method social engineering dengan data profile yang targetted ikut niche likes, age, gender mahupun location. Bila sudah ada data targetted maka proses convert sales akan menjadi lebih mudah tanpa perlu sebarang kos (organic marketing) sepertimana banyak kejayaan usahawan sebelum ini di www.dutanaga.com


2. Terlalu hard sell + banyak spam iklan

Ini yang paling serius sekali... Ada yang suka spam/blast iklan merata tempat hatta group orang lain. Bila terlalu kerap hard sell dan spam maka usah pelik bila kena block, ban or remove dari group. Kita tak boleh sesuka hati bila masuk rumah orang, sebaliknya jaga adab dan minta izin dari tuan rumah. Kalau ini tak boleh buat, maka hilanglah adab. Bila hilang adab maka hilanglah berkat. Tiada gunanya bisnes bila sudah hilang berkat. So cara paling molek adalah buat group/tribe sendiri dan anda boleh post perkara yang bersesuaian. Malah method P.O.S.T kami dah tulis dalam ebook Strategi Commando di www.lubuk2018.ml yang diperkasakan dengan 8 strategi copywriting memukau. Semua teknik ayat power ini telah dikombinasikan dengan bahasa Neuro Linguistic Programming (NLP) agar mempercepatkan proses jualan + repeat sales tanpa hard sell. Usah pening-pening lagi nak tulis ayat power, cukup jadikan ebook Strategi Commando ini sebagai kitab 'shortcut' iklan yang berkesan.


3. Terlalu bergantung 100% dengan FB

Ok ini yang kena beringat sebab ramai bergantung 100% dengan facebook. Kenapa ? Cuba tanya diri anda kalau facebook ditutup atau block/ban account fb anda apa akan jadi pada bisnes ? Mentor saya selalu bagi warning.. "Dont feed the beast, coz it will kill ya".. kata-kata mentor itu sentiasa terngiang di benak kepala sampai hari ni. Beast itulah facebook.. Sebab kita tak boleh control algorithm 'beast' facebook hatta bertukar banyak kali sampai terpaksa cari kaedah baru. So far saya dah berhenti guna fb ads sebab kita perlu ada kaedah social engineering yang boleh override filter fb. Semua itu boleh dilakukan dengan ilmu-ilmu yang terbaik termasuklah bot marketing. Tahun 2018 adalah tahun yang penting usahawan mencari alternatif yang berkesan + efisien. Semua ini kami dedahkan eksklusif dalam sesi coaching professional bersama para Founder, CEO, COO, CFO maupun para investors dalam membina business model yang paling menguntungkan.

Berminat nak tahu lagi ? 

Boleh segera send message di ➡ bit.do/clicksini


Nak Tahu Rahsia POWER Telegram ?
Nak Ribuan Database Pelanggan ?

Lebih Mudah , Lebih Untung , Lebih Pantas !


Bayangkan anda miliki rahsia 'weapon' pemasaran semudah Telegram malah kuasanya di'upgrade' sehingga 3x ganda kuasa dengan bot marketing yang menguntungkan ! Inilah rahsia yang bakal dibongkar kepada anda seumpamanya dalam bahasa Melayu dan eksklusif dalam group coaching bersama para usahawan NAGA.

Ini kerana ia akan memudahkan anda memiliki :

      ✔  Miliki Ribuan Database Pelanggan
      ✔  Tingkatkan Jualan Berganda
      ✔  100% Zero Cost Marketing
      ✔  Kuasa Viral & Targetted
      ✔  Lebih Untung, Lebih Pantas
      ✔  Lebih Mudah Dengan Telegram 




Anda bakal diberikan rahsia mudah penuhkan SuperGroups Telegram sehingga ribuan prospect pelanggan yang targetted mengikut niche perniagaan. Ianya tidak mustahil kerana kami dah reach 1,800 users dalam telegram tanpa sebarang kos marketing !

---------------------------------------------------------------------------


Anda juga akan memiliki bot marketing sendiri yang powerful untuk buat autopost, schedule post, random post serta to-do-list yang amat strategik untuk menggantikan laman web malah aplikasi perisian konvensional yang teramat mahal di luar sana.

---------------------------------------------------------------------------



Paling menarik anda akan diajarkan cara setting bot menu dalam group telegram untuk listing semua produk servis bisnes anda, sediakan button offer atau order maupun boleh check kod tracking pos melalui bot special yang kami akan bantu dalam sesi coaching nanti.




BONUS ISTIMEWA
Silibus Zero Cost Marketing NAGA
---------------------------------------------------------------------------
Video Eksklusif Jimat Kos + Masa + Tenaga



Anda juga akan diberikan akses istimewa kepada video-video NAGA di dalam secret group kami supaya dapat menggali lebih banyak database pelanggan mengikut niche business masing-masing. 

Malah kita boleh targetted ikut lokasi daerah negeri atau kawasan perumahan anda. Ia tak perlukan fb ads malah lebih bagus kerana database ini tidak perlu sebarang kos satu sen pun !






SUPER EXTRAVAGANZA
Rahsia Sedut No HP Di Facebook

💯
Zero Cost Marketing !








Best kan semua ni...
Ramai yang dah berjaya....






Nak berjaya seperti mereka ?
Nak lebih pantas dan kaut income yang lumayan ?

Jom rebut slot advance coaching eksklusif ini di Rahsiaebiz.Com

Boleh click button register segera sebelum offer ini tamat...