Rahsia Superbot MarketingNak Rahsia Jualan Turbo ?
Nak Bisnes Autopilot ?

 Teruskan membaca.. 


Alhamdulillah apa yang dinantikan telah pun tiba masanya. Bayangkan anda miliki 'weapon' rahsia terbaik yang menjana 3X ganda kuasa pemasaran bisnes online maupun offline ! Malah anda akan miliki 3 jenis 'robot' yang tidak pernah tidur menjalankan segala proses pemasaran maupun close sale pelanggan tanpa henti !

Kelebihan ebook Superbot Marketing :

      ✅ Miliki Kuasa Autopilot
      ✅ Tingkatkan Jualan Berganda
      ✅ Teknik Viral & Pantas
      ✅ 100% Zero Cost Marketing
Ebook Superbot Marketing yang padat 130 mukasurat bagaikan 3-in-1 yang menggabungkan 3 jenis bot yang menggunakan platform Whatsapp, Messenger & Telegram. Inilah yang seumpamanya dibongkar kepada anda dalam bahasa Melayu eksklusif dengan strategi state-of-the-art yang dapat override segala kebuntuan anda dalam mencari teknik yang benar-benar berkesan dan fresh dari ladang.


Contoh Autoreply Whatsapp yang berfungsi 24 jam :
Anda akan miliki rahsia whatsapp bot ini di dalam ebook Superbot Marketing malah akan ditambah lagi dengan super auto schedule whatsapp business + personal + email :Anda boleh autoschedule ke dalam personal whatsapp dan juga multi group whatsapp dengan image sebagai attachment. Ini adalah teknik yang paling happening anda patut tahu...


  Bestkan rahsia terbaik ini ?  

Ini akan menjadi satu 'big advantage' bagi anda yang buat bisnes!

Anda tak perlu habiskan berpuluh ribu untuk develop sistem bot sendiri sebaliknya gunakan panduan ebook ini dan juga supertools yang kami sediakan. Jimat masa, kos dan tenaga malah hasil pun pantas.

Bukan itu saja, kami dedahkan juga messenger bot yang paling moden yang boleh mengautomasikan fanpage facebook anda dengan staff robot yang berkuasa artificial intelligence !  Bagaikan Magik Luarbiasa !  

Kelebihan sistem messenger bot ini boleh melayani jutaan pelanggan tanpa rasa penat. Malah mereka tolong jawab mesej prospek pelanggan secara automatik biarpun kita tidur atau sedang bercuti sakan.

Orang kata inilah 'jin' ajaib yang boleh jawab salam dan reply mesej seolah-olah manusia.

Yang paling best adalah fungsi catalog bot yang membolehkan kita memaparkan segala produk kita dalam messenger bot tanpa sebarang kos. Ya.. memang ianya percuma yang kami dedahkan dalam ebook ini.


Fungsi terbesar chatbot fb adalah boleh BLAST ribuan mesej kepada subscribers tanpa limit !

Ya, inilah EMAS sebenar digital. 

Blast tanpa sebarang kos & tidak perlu risau kena block or ban kerana memang chatbot dicipta untuk communicate secara autopilot.

Anda mesti miliki kuasa hebat ini...


Bukan itu saja... 

Kami dedahkan juga kuasa Telegram yang crazy....
  Rahsia Ribuan Members Dalam Telegram  

Bayangkan anda mempunyai ribuan members di dalam 1 group telegram. Sure huru hara bisnes. Malah kapisiti terbesar group telegram boleh muat sehingga 100,000 orang manakala channel telegram adalah unlimited!

Anda boleh create checklist to do dan menu bot telegram.


  Auto schedule post & poll telegram bot  

Paling best anda boleh autopost dan schedule ke pelbagai group dengan telegram bot sendiri boleh dibina dengan beberapa clicks sahaja. Malah ada fungsi dinamik yang best seperti Poll & Vote untuk gambar di dalam group telegram.
Keistimewaan
Panduan Ebook Superbot Ebook panduan Superbot Marketing mengandungi 130 mukasurat padat dengan teknik power yang telah digunakan oleh pakar internet marketer seluruh dunia.

Ianya mempunyai illustrasi kreatif dan grafik yang menyegarkan mata, screenshot contoh perlaksanaan teknik bot marketing dengan bahasa yang paling mudah difahami.
Dan yang paling best ebook ini menggabungkan 3 jenis platform terbaik sekaligus dengan supertools hebat yang diberikan percuma. Biasanya di tempat lain akan dijual berasingan dengan harga yang amat mahal.

Malah turut dibongkarkan juga rahsia chatbot yang beroperasi di dalam website dan juga blog dapat menyimpan data prospect pelanggan untuk memudahkan broadcast message secara percuma !Apa Kata Mereka ?
Pelanggan Ebook Superbot 


Ramai dah berjaya dengan Superbot ini...
Anda bila lagi ?
………………………………………………………………………………

Ada lagi surprise..
Adakah anda ready ?

………………………………………………………………………………

Nak Lebih Jimat ?
Nak Lebih Untung ?
Rebut panduan ebook ini sekarang
sempena masih offer promosi terawal
………………………………………………………………………………
Anda dapat ebook + supertools + group support
Usah terlepas peluang ini lagi sebelum terlambatBerapa harganya ?
Bukan RM700.00
Tidak pula RM370.00
Tak mungkin RM199.00
Wah… berapa ni….
Ok kami berikan anda diskaun special.. tapi ianya terhad !
Very limited.
Segera rebut tawaran terakhir ini sekarang
dan anda akan dapat join eksklusif dalam group whatsapp VIP Superbot

Boleh click di sini untuk order atau tekan button di bawah :


Tiada ulasan

Leave a Reply