90% recovered and healed... alhamdulillah..

Hari ni dah hampir beransur sembuh.. tiada demam dan kronik berkampung di toilet mcm sehari lepas.. so far aku lepak di rumah saja kalo xde apa2 yang urgent.. semalam sempat gak la beli speaker sonic gear yang lebih gempak, washing machine baru pun dah sampai.. best gak ler.. rumah sentul tinggal peti ais je yang kene angkut di Subang.. Nak beli tv LG 29" yang baru besar le sket.. cuma tunggu ayang balik dari klate tgk mok sakit.. after balik continue le keje utk perpindahan besar tahun ini..

Aku perlu siapkan ebook aku secepat mungkin.. orang dah mula tertunggu-tunggu.. dan buat video tutorial baru bagi cd psd... manakala jv dengan azwan ikb masih dalam proses.. aku harap dia leh kotakan janjinya..

Dengan kesihatan yang semakin baik ini akan ku gunakannya utk memacu hidup lebih ceria !

Tiada ulasan

Leave a Reply