Nak Tahu Rahsia POWER Telegram ?
Nak Ribuan Database Pelanggan ?

Lebih Mudah , Lebih Untung , Lebih Pantas !


Bayangkan anda miliki rahsia 'weapon' pemasaran semudah Telegram malah kuasanya di'upgrade' sehingga 3x ganda kuasa dengan bot marketing yang menguntungkan ! Inilah rahsia yang bakal dibongkar kepada anda seumpamanya dalam bahasa Melayu dan eksklusif dalam group coaching bersama para usahawan NAGA.

Ini kerana ia akan memudahkan anda memiliki :

      ✔  Miliki Ribuan Database Pelanggan
      ✔  Tingkatkan Jualan Berganda
      ✔  100% Zero Cost Marketing
      ✔  Kuasa Viral & Targetted
      ✔  Lebih Untung, Lebih Pantas
      ✔  Lebih Mudah Dengan Telegram 




Anda bakal diberikan rahsia mudah penuhkan SuperGroups Telegram sehingga ribuan prospect pelanggan yang targetted mengikut niche perniagaan. Ianya tidak mustahil kerana kami dah reach 1,800 users dalam telegram tanpa sebarang kos marketing !

---------------------------------------------------------------------------


Anda juga akan memiliki bot marketing sendiri yang powerful untuk buat autopost, schedule post, random post serta to-do-list yang amat strategik untuk menggantikan laman web malah aplikasi perisian konvensional yang teramat mahal di luar sana.

---------------------------------------------------------------------------



Paling menarik anda akan diajarkan cara setting bot menu dalam group telegram untuk listing semua produk servis bisnes anda, sediakan button offer atau order maupun boleh check kod tracking pos melalui bot special yang kami akan bantu dalam sesi coaching nanti.




BONUS ISTIMEWA
Silibus Zero Cost Marketing NAGA
---------------------------------------------------------------------------
Video Eksklusif Jimat Kos + Masa + Tenaga



Anda juga akan diberikan akses istimewa kepada video-video NAGA di dalam secret group kami supaya dapat menggali lebih banyak database pelanggan mengikut niche business masing-masing. 

Malah kita boleh targetted ikut lokasi daerah negeri atau kawasan perumahan anda. Ia tak perlukan fb ads malah lebih bagus kerana database ini tidak perlu sebarang kos satu sen pun !






SUPER EXTRAVAGANZA
Rahsia Sedut No HP Di Facebook

💯
Zero Cost Marketing !








Best kan semua ni...
Ramai yang dah berjaya....






Nak berjaya seperti mereka ?
Nak lebih pantas dan kaut income yang lumayan ?

Jom rebut slot advance coaching eksklusif ini di Rahsiaebiz.Com

Boleh click button register segera sebelum offer ini tamat...



Tiada ulasan

Leave a Reply