Unchained melody...

Semalam sempat tengok wayang citer Quarantine di summit usj.. mmg agak menggerunkan citer tu, seram.. tambah lagi effect dia mcm pegang handycam sendiri.. saya kagum dia punya concept berlainan dengan movie lain.. mmg unik dan tak sama dengan concept horror yang biasa orang buat. walaupun jalan citernya lebih kurang sama dengan 'I am Legend' cumanya dalam bentuk kamera biasa yang semua orang boleh lakukan.. X terpk pulak dia buat jalan citer camtu.. kalo korang tgk sure leh perasan..

Bagi sy filem ni masih x dpt menandingi kehangatan James Bond : Quantum of Solace.. skrg ni pun berpusu-pusu orang tgk citer Jebon ini.. hehe

neway, pg tadi sempat jumpa sahabat lama.. ustaz malik di shah alam.. terima kasih syeikh.. byk idea dapat pagi tadi.. insyaallah sama-sama kita berusaha mencapai kejayaan.. jihad ekonomi.. :)

Tiada ulasan

Leave a Reply