Live life cool..

Aku kene tulis yang positif saja dalam blog ni.. ada kaitan dengan the law of attraction.. :) so kalo nak tarik kejayaan dkt dg kita.. salah satu petuanya ialah sentiasa fikirkan perkara positif.. sbb tu la skrg ni aku cuba nak fikir secara lebih spontan soal kehidupan dlm bentuk yang lebih baik.. adakalanya dunia kita x sempurna, dan sebab itulah kene kreatif untuk menjadikannya lebih baik...

arini aku x byk songeh sangat.. pepagi dah excuse meeting.. haha.. then gi service myvi kat pj.. siap rotate tayar lagi.. then dptkan tarikh appointment utk service viva plak.. jumpa family discuss ttg hal ehwal property.. setuju draft awl nak beli aprtment di sentul east..

bergegas pulak ke kl.. setelkan kerja sket.. sign byk file.. waa productive sungguh.. mcm lipas kudung.. then esok ada appointment plak, kene setelkan jua dlm minggu ni..

so skrg masih di sentul east.. malam ni ada makan2 di island red cafe pandan indah... berdating dgn my lovely wife.. hehe...

Tiada ulasan

Leave a Reply