Bagaimana Nak Pukau Pelanggan Kurang Dari 3 Saat ?


Di dalam dunia marketing sebenarnya kita ada beberapa rules penting untuk impress audiens dalam masa kurang 3 saat. Seumpama lihat 'sesuatu' yang menarik dan 'surprise' yang wujud untuk menarik perhatian supaya berjaya memikat hati pelanggan.

Di dalam Bengkel Copywriting Strategi Commando kami mendedahkan beberapa case studies yang melibatkan company multi-billion dollars yang membuat research terhadap psikologi pelanggan mereka. Dan jangan terkejut kerana ia sudah pastinya menyentuh tentang 'behaviour' manusia yang membuat keputusan untuk membeli sesuatu atau memiliki sesuatu.

Apakah 'hot button' yang perlu ditekan bagi menarik minat untuk membeli ?

Mengapa 'emosi' jauh lebih penting daripada 'fakta' ?

Bagaimana nak 'pukau' pelanggan banyak kali dengan kaedah repetition ?Ketahui rahsia tukarkan "perkataan" menjadi "emas" 

Ketahui rahsia idea menulis ayat marketing yang HEBAT 

Ketahui cara gandakan hasil jualan dengan "ayat power" Siapakah Yang Perlu Hadir Ke Bengkel Ini?

 Pemilik bisnes baru.
 Pemilik bisnes online.
 Pemilik bisnes berpengalaman.


Mengapa perlu hadir ?

 Rahsia 8 Strategi Copywriting Gaya Jutawan !
 Lonjakkan 'brand' anda dengan mudah & pantas !
 Gandakan jualan dengan efisien, jimat dan lumayan !


Para peserta Bengkel Copywriting Strategi Commando akan didedahkan gaya penulisan persuasif yang berjaya. Para jutawan Internet Marketers telah mendedahkan 8 Strategi copywriting yang hebat dalam masa 3 saat mampu mempengaruhi minda pelanggan.

Kita tak perlu bersusah payah untuk masuk class NLP (Neuro Linguistic Programming) yang barangkali mencecah ribuan ringgit untuk mendapatkan ilmu emas ini.

Cuma sayangnya....

Inilah class terakhir copywriting 2015.

Saya tak pasti ketika anda baca ini ianya masih ada lagi. So sementara masih sempat segera ke www.strategicommando.com dan grab segera seats terakhir ini sebelum melepas.

Confirmkan kehadiran anda bersama para peserta yang terdiri daripada founder jutawan, para ceo dan coo serta elite usahawan kita. Rugi kalau tak join bersama think tank groups ini.

Jumpa nanti di class Bengkel Copywriting Strategi Commando !
Kejayaan Para Peserta
Bengkel Copywriting Strategi Commando

Segera Click REGISTER NOW untuk last ticket
sebelum ianya habis sold out !Tiada ulasan

Leave a Reply