Sifu Mentor Jef Hazimin Bersama StrategiCommando.Com


Alhamdulillah.. Rasa teruja nak menulis ini kerana Sifu Mentor Jef Hazimin Jaafar yang pakar dalam public speaking & branding media akan berkolaborasi di dalam bengkel eksklusif copywriting StrategiCommando.Com pada 11 Oktober ini.

Jef Hazimin Jaafar adalah artist, lyricist dan composer bagi banyak lagu pop dakwah seperti pencipta lirik/lagu Keluarga Bahagia (Saujana) , Nabi Anak Yatim (Raihan) , Hijrah Agung (NowSeeHeart) dan banyak lagi album nasyid yang bertebaran mengenali beliau sebagai composer yang prolific dan funtastic.

Menulis lirik dan lagu yang memerlukan idea copywriting yang hebat sehingga mampu memukau berjuta-juta peminat lagu seluruh dunia sudah menjadi asam garam perjuangan Sifu Mentor Jef Hazimin Jaafar. Kesemua lirik/lagu beliau sudah mencapai tahap grand 'masterpiece' yang bernilai berjuta ringgit kerana para artist menikmati album platinum.

Air Liur Emas adalah buah tangan beliau yang teramat unik di Malaysia bagi membantu lebih ramai usahawan berjaya dengan seni menulis dan bercakap yang berpengaruh.Beliau akan bersama kita di dalam Bengkel Copywriting Strategi Commando pada 11 Oktober ini di Shah Alam. Bagi anda yang nak korek rahsia beliau bagaimana nak menulis dari hati ke hati, bagaimana nak pukau telinga, mata dan minda orang lain, bagaimana nak membawa penampilan diri kita ke tahap yang lebih menyakinkan pelanggan maupun clients, inilah masanya.

Kebimbangan saya kini semakin ketara kerana setakat saya tulis ini sudah tinggal 14 seats terakhir yang akan habis tak lama lagi. Oleh itu kepada usahawan maupun pada anda yang nak tahu rahsia copywriting yang berjaya boleh segera grab seats terakhir Bengkel Copywriting Strategi Commando dan kita jumpa nanti merungkai segala apa yang terbuku di hati.

Voila.. ★★★ www.strategicommando.com


Tiada ulasan

Leave a Reply