DUTANAGA ★ Berkongsi IDEA Usahawan Jutawan


Alhamdulillah DutaNaga diberikan kesempatan untuk berkongsi bersama dengan Kak Anis iaitu Founder Jutawan Anis Choc Moist Cake yang terkenal di seluruh Malaysia. Kak Anis dan Abg Junaidy antara anak didik mentor hebat Dr Azizan Osman dan kali terakhir saya jumpa mereka di dalam class DAO tahun 2012 dalam hot seat menjadi antara inspirasi terbaik.

Saya kagum dengan bisnes Anis Choc Moist Cake yang telah memberikan banyak manfaat kepada usahawan Islam kita di seluruh negeri. Kalau lihat produk mereka memang unik dan branding yang begitu berjaya sekali.
Memang power sungguh team AFSB mengembangkan ke seluruh negeri. Patut usahawan kita belajar sesuatu daripada Kak Anis dan Abg Junaidy yang tidak lokek untuk share bersama juga ilmu dan pengalaman.

Memang saya suka makan kek Anis Choc Moist yang mana sungguh 'melting' di dalam mulut kita kalau perasan... Hehe... Anyway rugilah sapa tak try... hehe.


Memang recommended.... DutaNaga bertuah menemui kek coklat idamannya. Inilah sepanjang kami berikan training dapat rasa hebatnya kek coklat. Tanpa bicara yang panjang, cukup hanya rasa yang menjadi teman.... :)


Tiada ulasan

Leave a Reply