Berhibernasi...

Hampir seminggu aku berhibernasi di rumah.. lebih dekat dgn laptop dan memasak makanan sendiri.. wah.. dh mula berdiet dgn Melilea salah 1 tip ayah bagitau utk detoxification.. bila body dah clean.. barulah nutrien senang diserap badan.. itu rahsianya.. dan aku sebenarnya ngelat nak makan sbb pahit.. hehe..

1 lagi pasal berhibernasi ni aku malas nk kuar rumah, energy yg ada dihabiskan utk chit chat & berjaya up kan kembali projek viral marketing.. ah.. belajar smula phpmyadmin, cronjob & programming php.. siap jugala dan berjaya menghasilkan viral beribu email dalam 1 hari.. hehe..

insyaallah start esok aku akan kuar menjengah dunia.. keluar dari hibernasi dan pertapaan hebat ini.. banyak nak wat terutamanya ingin reorganize semula unit yang sudah lama tertinggal.. pasti bersemangat kembali nanti.. :)

Tiada ulasan

Leave a Reply