Pecah Rekod ! ★ 1300 likes & 358 komen live di dalam Class NAGA Kedah !

 

Alhamdulillah syukur selesai program eksklusif Team DutaNaga bersama para usahawan FAMA & MOA di RTC Napoh Kedah tempoh hari. Ia adalah pengalaman yang cukup menarik tambah lagi banyaknya usahawan Islam kita yang mempunyai bakat berniaga, pencipta dan pengeluar produk muslim yang berdaya saing.

 

Program ini dirasmikan oleh Pengurus RTC Napoh Kedah iaitu Tuan Khairul Amat dan kehadiran peserta dalam sekitar 40 orang. Kebanyakan para usahawan kita sudah berniaga dan ingin mengembangkan perniagaan ke tahap yang lebih luarbiasa dan kami mengambil kesempatan untuk mendedahkan pengalaman client DutaNaga sebelum ini yang berjaya menghasilkan jualan sekitar RM2 juta dengan konsep hybrid DutaNaga tanpa memerlukan kos (zero-cost marketing).


Modul Teknik 7 NAGA yang kami persembahkan kepada para usahawan kali ini lebih fresh dan bertenaga hebat untuk memastikan bisnes anda di tahap maksimum. Malah ada juga soalan di luar kotak dan kami kongsikan beberapa 5 Modal Bisnes yang diambil daripada para mentor hebat sebelum ini supaya dapat memastikan mereka memahami 'big picture' sebenar dalam bisnes.

 

Di sini kami highlightkan salah satu kumpulan peserta program kali ini yang berjaya memecahkan rekod terbaik sepanjang class ini berlangsung. Sememangnya para usahawan kita boleh berjaya dengan NAGA ini kerana ia tidak memerlukan sebarang kos (zero-cost marketing). Cukup hanya beberapa 'adjustment' maka ia melengkapkan kejayaan untuk memperolehi 1300 likes dan 358 komen dalam masa 3 jam sahaja. Semua ini live in our class dan bukti di bawah :


Bagi mendapatkan engagement yang tinggi, respons feedback yang positif dan database pelanggan yang benar-benar targetted kami telah berikan formula NAGA 1 yang cukup powerful. Ia membantu bisnes lebih smooth, dynamic dan tidak perlu bergantung dengan fb ads atau google adwords lagi.

Just semuanya FREE MARKETING yang memang menjimatkan kos.Inilah full version video Teknik 7 NAGA yang telah bertebaran sehingga ke seluruh Malaysia dan membantu ribuan usahawan untuk berjaya lebih hebat. 

Untuk dapatkan formula terbaik kami telah 'pasangkan' sistem video ini di www.dutanaga.com supaya semua orang boleh lihat apa sebenarnya rahsia NAGA tanpa perlu bersusah payah hadir ke class atau berjumpa dengan kami.

Lebih senang dan mudah serta pantas !

Ada hadiah bernilai RM10,000 untuk anda menanginya bersama DutaNaga sebelum tarikh tutup berakhir tak lama lagi.


Kita jumpa nanti bersama saf elite VIP di dalam class percuma setiap bulan.

Tak sabar menemui anda dan tak sabar juga menggapai kejayaan bersama !
Tiada ulasan

Leave a Reply